Online comics lezen met Izneo

Geplaatst op 6 mei 2021 door Emmy in Tips & Tricks / 1 Comment

Ik lees graag comics, strips, manga en graphic novels. Ik vind het heerlijk ontspannen en vaak een heel andere leesbeleving hebben. Ook voor mijn werk verdiep ik me er graag in zodat ik (moeilijke) lezers kan helpen een mooi verhaal te vinden. Onlangs werd ik benaderd door Izneo of ik hun platform wilde uitproberen.

Izneo is een soort streamingdienst voor comics, strips, manga en graphic novels. Je kunt in Nederland nog geen abonnement afsluiten (in andere landen wel), maar dit zal ongetwijfeld niet lang meer duren. Het is gemakkelijk om albums en zelfs hele collecties aan te schaffen. Ze hebben naast een grote Nederlandstalige catalogus ook een immens groot Engels aanbod met onder andere heel veel manga.

Het zoeken is gemakkelijk en het aanbod groot. Ik heb zelf meteen gezocht op een aantal graphic novels die ik nog wilde lezen en een aantal manga. Zo heb ik Lumberjanes gelezen en Card captor sakura clear card 1. Zelf heb ik ze gelezen in mijn browser, maar je hebt ook een app die je kunt installeren, zodat je kunt lezen op je device.

Mijn voorkeur zal altijd uitgaan naar een fysiek boek, maar ook ik moet bekennen dat het een dure aangelegenheid is om alles aan te schaffen wat ik wil lezen. Ik lees comics en manga’s altijd vrij snel en ze zijn dan best prijzig. Vooral omdat er zooo veel boeken zijn die ik wil lezen. Dit is echt een fantastisch alternatief en heel makkelijk toegankelijk. Ik heb ook meteen heel veel zin om allerlei manga’s te gaan lezen. Zowel Nederlandse als Engelse.

Bekijk zeker even de website als je meer wil zien.

Ik vind het makkelijk! Zeker wanneer ik een graphic novel wel wil lezen maar niet perse fysiek wil aanschaffen ga ik Izneo zeker in de gaten houden!

Tags: ,

Divider

One response to “Online comics lezen met Izneo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.