Nieuwe boeken in juli

Geplaatst op 29 juni 2021 door Emmy in Boeken / 1 Comment

De helft van 2021 zit er alweer op. Kan jij het geloven? Ook 2021 is een heel raar jaar en ik verwacht dat dit nog even zal blijven, ondanks dat we steeds meer mogen en kunnen. Gelukkig komen er wel weer wat mooie boeken aan! Juli is nooit een hele drukke verschijningsmaand, maar geloof me: we mogen absoluut niet klagen!

Cinder & Ella 2 -  Lang en gelukkig?

Ik vond Cinder & Ella echt fantastisch, dus dat deel 2 nu verschijnt vind ik alleen maar fijn. Ik kan niet wachten en ik hoop dat ik het boek snel kan lezen.

Smash

Een nieuwe – vast super spannende – Margje Woodrow

Het meisje dat kon vliegen

Best of YA  XS -  De laatste uren van Josephine Donkers

Weer een novelle van Best of YA. Deze is van Danielle Bakhuis en het klinkt heel spannend.

Best of YA  XS -  Mijn nacht met Vedder

En ook een nieuwe Buddy. Dit wordt een fijne zomer!

Sadie

Geheimen van het tuinhuis

Een intens gelukkig gevoel

De Montague-kronieken 2 -  De expeditie van Felicity Montague

De genezer van Zalindov

De Genezer van Zalindov heb ik al mogen lezen en ik kan je maar één ding zeggen: als je van fantasy houdt, dan moet je dit boek echt lezen. Hij is echt heel tof.

Nimmernacht 3 -  Nimmernacht 3 - Duistere Dageraad

Jaaaaaaa ik ben zo blij dat ze de serie afmaken! Ik wilde deze helemaal niet in het Engels moeten lezen. Ik kijk al een tijd uit naar Duistere dageraad en ik ga hem zeker aanschaffen. Ik wil zo graag weten hoe het afloopt!

Skyward 2 -  Sterrenzicht

Het eerste deel, Sterrenvlucht, heeft me echt omver geblazen. Gelukkig hoef ik niet al te lang te wachten voor deel twee verschijnt. Hopelijk is dit boek net zo goed.

Phobos 4

En tot slot kunnen we dankzij Dutch Venture Publishing toch genieten van Phobos 4. Ik ben het boek al aan het lezen voor de blogtour en ik vind het echt genieten. Het voelt toch goed om het hele verhaal tot me te kunnen nemen.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: , ,

Divider

One response to “Nieuwe boeken in juli

 1. Duistere Dageraad. Sowieso! Daar kijk ik al een hele poos naar uit en net als jij had ik geen zin om de serie te moeten vervolledigen door het laatste deel in het Engels te bestellen. Zo blij dus dat ze ook het slotdeel vertaald hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.