Nieuwe boeken in juli

Geplaatst op 29 juni 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Nou, de helft van het jaar is al voorbij. Niet normaal hoor. Pfff. Juli is de maand waarin ik jarig ben en waarin er meestal wat minder boeken verschijnen, wat fijn is want juni had zoooo veel toffe boeken. Toch zet ik graag weer op een rijtje wat er wél verschijnt. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen of het boek te bestellen. Laat je weten welk boek er hoog op jouw verlanglijst staat?

Dit boek klinkt echt heel tof en ik vind het omslag ook heel mooi. Ik denk dat Violet vervloekt & verwoest zomaar helemaal mijn ding kan zijn.

Toch nog een novelle in de reeks. Zelf had ik er niks mee, maar fans staan vast te springen om deze toegift.

Ik heb dit boek een tijdje terug gelezen en ik snap waarom mensen het leuk vinden, ik wilde het zelf ook leuk vinden. Toch lag het me niet. Er komt een Netflix-serie aan, dus er verschijnt ook een vertaling. Leuk, want dit boek is ook voor wat jongere lezers aantrekkelijk.

De paperbackeditie van De taal der doornen verschijnt!

Volgens mij is dit boek een grote hype op tiktok. Hij lijkt me heel mooi, maar ook ontzettend heftig met het oog op wat er de afgelopen tijd gebeurd is.

Dit is zooo leuk. Ik vond deze serie echt genieten en nu komt hij nogmaals uit bij DVP. Mét het vijfde deel.

Ik moet ook maar eens verder met deze serie. Het derde deel verschijnt komende maand in Nederland.

Al met al een maand met niet veel uitgaves, maar wel met veel mooie boeken. Welke staat er op jouw verlanglijstje?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.