New in | Juni

Geplaatst op 28 juni 2015 door Emmy in Haul / 14 Comments

De maand is weer bijna voorbij.. En wat voor een maand! Ik verhuisde en werkte keihard aan mijn herkansingen voor school. Hierdoor heb ik veel minder gelezen dan de afgelopen maanden. Gelukkig heb ik al zo veel boeken gelezen dit jaar, dat ik al aardig vooruit heb kunnen werken op mijn blog. Het was ook weer een maand waarin ik heel veel nieuwe boeken mocht ontvangen; ik kreeg heel veel recensie-exemplaren (duizend maal dank!) en mijn awesomebooks bestelling kwam eindelijk binnen. Kijken jullie met me mee?

new9

Van uitgeverij BBNC ontving ik het hele leuke cadeauboekje ‘Ik ben Pusheen de poes’. Pusheen is een ware internet sensatie en nu ook klaar om de Nederlandse markt te veroveren. Ik heb dit boekje al gelezen en binnenkort verschijnt de recensie.

Van Uitgeverij Van Goor ontving ik het boek ‘Seeker’. Ik ben zo ontzettend benieuwd, ondanks dat ik toch allemaal heel wisselende geluiden hoor.

Van de Fontein ontving ik het nieuwe boek van Cis Meijer ‘Val’. Het klinkt weer ontzettend spannend!

En het onderste boek van deze stapel is ‘De Moordopdracht’, welke ik ontving van Uitgeverij Q. Ik ben benieuwd naar deze prequel.

new8

Dat ik deze maand erg verwend ben door uitgevers, bewijst deze volgende stapel. Ik ontving van Uitgeverij Moon wel drie boeken! ‘Wacht op mij’, ‘Half Wild’ en ‘De IJzeren Engel’. ‘Half wild’ heb ik al gelezen en was weer fantastisch. ‘De IJzeren Engel’ is meteen ook een reread. Heerlijk om weer in de schaduwhunter wereld te duiken! Ik hoop dat ‘Wacht op mij’ weer net zo’n emotionele achtbaan is als ‘Als ik blijf’.

new7

Kijk hoe awesome. Dit is de mok die ik voor Best of YA ontwierp. Divergent to the max! Woehoe. #trots.

new6

Hoewel ik niet echt mee kon doen met de leesmarathon #langsteleesdag, werd ik door de uitgever wel verrast met de complete trilogie. En wauw, wat een mooie uitgave! Ik voelde me altijd alsof ik de enige op aarde was die deze boeken nog niet gelezen had. Ik ben erg benieuwd en kan niet wachten te beginnen. Zodra ik vakantie heb, ga ik knallen.

new5

Een deel van mijn awesomebooks bestelling. Ik had heel veel moeite dit pakketje te ontvangen, maar gelukkig lukte het toch nog vlak voor de verhuizing! ‘Noughts & crosses’ schijnt zo goed te zijn, dat ik hem gewoon moest kopen. Het was wel een verrassing dat er een hardcover in de bus viel; niet dat ik klaag! Ook naar ‘Acid’ en ‘Paranormalcy’ ben ik heel benieuwd. Het lijken me echt boeken die perfect bij mijn smaak passen.

new4

Het linker boek, ‘Gesplitst’ mocht ik meenemen van Esmee. En dat vond ik echt heel tof, want ik wilde het boek al zooooo lang lezen! Ik heb hem ondertussen uit en snap heel goed waarom iedereen hem zo indrukwekkend vindt! Een boek wat ik tweedehands kocht is het boek ‘Huis vol herinneringen’, een van de twee charmed pockets die ik nog miste. Ha. Nu zoek ik er nog maar één! Ook ontving ik ‘De kraaienfluisteraar’ van uitgeverij Moon.

new3

Dit was de andere helft van mijn awesomebooks bestelling. Naar alle boeken ben ik enorm benieuwd! ‘Starcrossed’ en ‘Angel’ zijn bij veel mensen bekend, maar ‘The Girl in de Steel Corset’ is nog vrij onbekend hier, geloof ik. Ik beloof jullie snel mijn mening te delen!

new2

Nog meer toffe boeken die ik kreeg. Oh oh oh, wat ben ik toch een bofkont! Ik ontving ‘Stijlicoon’, welke mij enorm wist te raken. ‘Niets te verliezen’ raakte me juist amper. Dat vond ik erg jammer, want ik moest me haast door het boek heen worstelen. ‘Zodiak’ maakte het weer helemaal goed. Erg leuk boek en ook nog eens een plaatje om te zien.

new1

Tot slot een berg kleurdingen. Ik ben nu voorzien van een toffe kleuragenda voor komend jaar. Ik kan kaarten kleuren en versturen en ons nieuwe toilet voorzien van een kleurrijke verjaardagskalender.

Nee wacht. Niks tot slot. Op de valreep ontving ik nog meer boeken. Ik schaam me er bijna voor.

new10

Ik ontving een pakketje van Lemniscaat met twee boeken; Paper towns en Isa’s droom. De omslag van Isa’s droom vind ik echt belachelijk mooi.

new11

Maar de mooiste omslag is natuurlijk van Lobsters, welke ik zelf heb gemaakt. JAAAAA. Vervolgens ontving ik, toen ik alle foto’s net had gemaakt, ook nog eens Onvoorwaardelijk, omdat ik mee doe met de blogtour.

Morgen zal ik mijn nieuwe boekenkasten met jullie showen! Want we <3 shelftours.

Tags:

Divider

14 responses to “New in | Juni

  1. Waauw Emmy. Dit was zooo veeeeel… Hier kun je wel weer even mee voort, lijkt me!

    Maar hahaha, wauw – er is een boek van Pusheen? Het moet niet gekker worden! En wow, is it just me of lijkt de omslag van het boek ‘De Moord Opdracht’ heel erg op ‘Samensmelting’?! (Waarom staan die laatste 2 woorden niet aan elkaar, trouwens? #irritatie)

    En woa, je hebt ‘Half Wild’! Omg. Die wil ik ook! En huy, ‘Gesplitst’ heb ik. Maar nog steeds niet gelezen. Evenals ‘Niets te verliezen’, trouwens! Daar ben ik al wel in begonnen, maar ik zit een beetje in een bui waarin ik geen zin heb in lezen.

    • Mee eens, qua kleuren lijken ze erg op elkaar. Maar bij alle boeken in de reeks hebben ze de woorden op de kaft heel gek afgeknipt.. Want de titel van het boek is wel gewoon ‘de moordopdracht’. Gek he?

  2. Wat een leuke aanwinsten én nu weet ik meteen dat ik nog enkel de Classics 6 in het oog moet houden. Dat laatste boek vinden zou wel super zijn want dan is je verzameling compleet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.