Mystery Blogger Award

Geplaatst op 5 oktober 2017 door Emmy in TAG / 5 Comments

Willemijn van The Spine Breakers tagde mij voor de Mystery Blogger Award, een soort steeds veranderende tag. Okoto Enigma bedacht de tag. Het idee is dat je drie dingen over jezelf deelt en vervolgens vijf vragen beantwoord die degene die jou heeft getagd bedacht heeft. Elkaar beter leren kennen, dus! Vervolgens is het mijn taak om weer mensen te taggen en vijf nieuwe vragen te bedenken.

De regels van deze tag:

 • Laat het logo van deze tag zien
 • Tag de bedenker van deze tag
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!)
 • Vertel drie dingen over jezelf
 • Nomineer 10-20 mensen (jeetje, wat veel… Is vijf ook goed?)
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen
 • Deel een link van je beste posts

Drie weetjes over mij

 1. Als ik tv kijk, kijk ik het liefst naar iets waar ik niet heel veel bij na hoef te denken. Zo kijk ik graag naar Masterchef, Ink Master, Face off en Dance dance dance op dit moment. Best wel creatieve programma’s, eigenlijk! Ze inspireren me ergens wel… Expeditie Robinson boeit me dit jaar wat minder.
 2. Van mijn eerste loon bij de AH (toen ik 16 was) kocht ik een hele mooie kroonluchter, die na jaren nu eindelijk weer boven onze eettafel hangt.
 3. Ik ben heel slecht in het opgeruimd houden van een ruimte… Op een of andere manier wordt het altijd weer een rommeltje. Hebben jullie dat ook?

Vijf vragen die Willemijn aan mij stelde

 • Wat vind je lelijkste bookcover ooit?

Ik kan niet perse een voorbeeld noemen, maar ik heb liever geen foto’s van personages op de kaft. Er zijn heel veel slecht gephotoshopte omslagen, heel veel dertien in een dozijn omslagen en ook heel veel omslagen waar er duizenden keer dezelfde stockfoto wordt gebruikt. Dat vind ik lelijk; ik wil een omslag die speciaal voor het boek ontworpen is, die de inhoud van het boek weerspiegeld. Een goed omslagontwerp maken wordt nogal eens onderschat.

Ik vind het leuk om te zeuren over kaften. #noshame

 • Wat eet je het liefst tijdens het lezen?

Chocolade. Of koekjes. Yumm.

 • Love triangles in boeken: yay or nay?

Nay. Niet alleen omdat het te vaak voorkomt in young adult boeken, maar vooral omdat het vaak een meisje is dat zogenaamd een grijs meisje is maar blijkbaar toch de aandacht weet te trekken van hele knappe jongens die haar de mooiste meid ooit vinden. De clichés…. Als er iets origineels mee wordt gedaan vind ik het prima.. Een biseksuele twist bijvoorbeeld… Weet ik veel. Gewoon iets bijzonders.

 • Als jij een boek mocht dopen tot klassieker, welke zou dat dan zijn?

Harry Potter! Maar ik denk dat dit ondertussen al bijna een klassieker is. Het is zo mooi dat er nu weer een nieuwe generatie Harry Potter-fans ontstaat.

 • Welke kleur draag jij het vaakst?

Ik draag eigenlijk het liefst printjes, geloof ik. Bloemen bijvoorbeeld. Ik leg mezelf niet vast aan een kleur, maar volgens mij heb ik aardig wat blauw?

Mijn beste posts: 

Dit vind ik best lastig… want ik heb zo veel posts… Waar ben ik het meest trots op? Of pak ik de meest populaire posts?

Ik weet het gewoon niet… Dus ik vraag het aan jullie: welke post van mij is jullie goed bijgebleven?

Ik nomineer: 

Ik ga er geen 10 tot 20 doen, maar ik heb er vijf uitgekozen:

1. Jantine
Ik geef jullie de vijf volgende vragen:
1. Als je zelf een boek zou willen schrijven; wat voor een boek zou het dan zijn?
2. Wat zijn je favoriete soort personages?
3. Aan welk tv-programma zou jij mee willen doen?
4. Als jij in Harry Potter zou zitten, wat zou je rol dan zijn?
5. Je gaat op reis maar mag maar 5 items meenemen; wat doe je dan in je tas?
welke post van mij is jullie goed bijgebleven?

Tags:

Divider

5 responses to “Mystery Blogger Award

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.