Mijn schandalige amazon bestelling waar ik nul spijt van heb.

Geplaatst op 8 december 2019 door Emmy in Haul / 10 Comments

Het zal weinig Young Adult lezers ontgaan zijn: half november was er een enorme – maar dan ook echt enorme – sale op Amazon. Vele hardcovers en paperbacks waren tot wel 70% afgeprijsd. De nieuwste young adult hardcovers voor nog geen 5 euro per stuk? Het shoppen was nog nooit zo leuk!

Hoewel het zoeken soms echt een ramp was (ik bleef nieuwe dingen vinden), lukte het me wel om vooral boeken uit te zoeken die ik écht heel graag wilde hebben. Boeken die niet zouden verzuipen in mijn TBR kast, maar waarvan ik echt zeker wist dat ze mijn ding zouden zijn. Of me dusdanig aanspraken dat ik het risico wel durfde te nemen. Ook van de boeken die op mijn verlanglijstje stonden. Deze deals waren te goed! Wel was het haasten, want van sommige boeken waren maar enkele goedkope exemplaren aanwezig. Op was op, en betekende weer de oude prijs. Zo viste ik net naast het net bij een aantal boeken. Dat vind ik helemaal niet erg hoor, want ik kocht alsnog zeventien boeken (en twee cadeautjes). 17! Voor die 17 boeken betaalde ik 71,20… Dus dat is gemiddeld nog geen 4,20 per boek.

Hardcovers

Zoals jullie kunnen zien bestelde ik 10 hardcovers. Een flinke stapel en van elk boek werd ik ontzettend blij.

The Beholder kocht ik omdat ik dit boek al had langs zien komen bij de Fairyloot en hij eigenlijk best goed klonk. Het was echter wel een boek waarvan ik niet meteen kon garanderen dat ik hem fantastisch zou vinden, dus voor die fijne prijs durfde ik het wel aan! Dit boek kostte me 4,52 euro.

These witches don’t burn sprak me gewoon al een tijdlang aan. Ik hou van heksen! Met 5,28 euro durfde ik het risico wel te nemen.

Daarna Daughter of the Siren Queen. Hoewel ik deel 1 in een paperback editie heb, was dit vervolg zo goedkoop (4,70), dat ik hem wel moest kopen. Deel 1 vond ik namelijk heel vermakelijk en aangezien het een duologie is: doen! De paperback was overigens veel duurder, dus de keuze was snel gemaakt. Heb ik getwijfeld om ook deel 1 nog te bestellen in hardcover? Ja. Heb ik het gedaan? Nee.

Rage was een boek waar ik al heeeeel lang op aan het jagen was. Deel 1 was namelijk een grote verrassing en sindsdien wilde ik het tweede deel al hebben. Hij is ook echt pas net uit, dus dat ik er maar 5,35 voor betaalde, was helemaal insane.

Ook het vrij nieuwe Tunnel of bones zat erbij. Dit boek stond op mijn verlanglijstje, maar ik nam het risico gewoon. Ik heb hem ook al gelezen en ik vond hem heerlijk! Het was die 5,20 meer dan waard.

The storm crow (5,17) zag ik ook al vaker langskomen en het verhaal sprak me aan. Ook dit was dus een ‘ik durf het wel aan’ boek, ook omdat hij al lange tijd op mijn verlanglijst stond.

Ook Rosemarked stond al een tijdlang op mijn wishlist, dus dat kwam goed uit. Over 3,42 euro mag je niet zeuren, vooral als het boek al een langere tijd je interesse heeft.

Ship it stond ook op verschillende verlanglijstjes en durfde ik wel aan om aan te schaffen. Ik ben namelijk superbenieuwd naar het verhaal. Hij was maar 3,85 en ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen!

Ook The triumphant stond torenhoog op mijn wishlist. Dat ik hem voor 5,50 kunnen kopen en ik wilde hem echt heel graag hebben, nu het boek niet in het Nederlands zal verschijnen.

Tot slot bestelde ik Circle of shadows, een boek dat ik ook vaker zag langskomen dankzij de Fairyloot. De prijs (4,59) overtuigde me om dit boek toch te proberen.

Paperbacks

De overige zeven boeken zijn dus paperbacks.

Allereerst Queen of Ruin. Boek 1 vond ik erg leuk en voor 3,20 is het vervolg meer dan welkom! Ik heb erg veel zin om in dit boek te beginnen.

Ace of Shades stond al erg lang op mijn verlanglijstje, dus ik twijfelde niet erg lang om dit boek in mijn winkelmandje te gooien. Volgens mij vielen de hardcovers ook onder de sale, maar die waren dan al op tegen de tijd toen ik het boek tegenkwam. 3,05 euro kostte dit boek mij.

Wist je trouwens dat ik ook dol ben op graphic novels? Ik vind Kami Garcia een erg toffe auteur, dus ik was erg benieuwd naar haar Teen titans: raven. Ik heb het boek al gelezen en ik vond hem erg tof. Deze kostte 4,22

Vervolgens een boek waar ik even over twijfelde, Empower. Dit is namelijk het vijfde deel en ik heb pas 2 delen in de kast. Ik hoop deel 3 en 4 nog eens goedkoop op de kop te tikken, want ik herinner me dat ik de eerste twee boeken erg tof vond. Eigenlijk gaat deze aankoop dus een beetje tegen mijn TBR wensen in, maar voor 2,45…

Long may she reign stond al lang op mijn wensenlijstje, dus die moest zeker mee! Ik ben er erg blij mee en ik weet zeker dat ik niet al te lang zal wachten tot ik het boek ga lezen. Deze was 2,88.

Het een na laatste boek is The glass spare en dit was weer meer een gokje. Hij staat al een tijdje op mijn goodreads TBR, dus 3,05 wilde ik het wel proberen.

Tot slot There will come a darkness. Dit is een boek waar ik een eARC van las en dit boek heeft toch wel een blijvende indruk op me achtergelaten. Ik betaalde er 5,04 voor, maar ik ben er erg blij mee dat ik het boek nu in mijn kast kan zetten!

Ik ben echt heel blij met mijn aankopen en ik denk dat ik veel plezier ga hebben met het lezen ervan. Drie van de boeken heb ik al gelezen, maar het zal vast niet lang duren voordat dit aantal is toegenomen.

Heb jij boeken gekocht tijdens de amazon sale? Heb jij je wel kunnen inhouden?

Tags:

Divider

10 responses to “Mijn schandalige amazon bestelling waar ik nul spijt van heb.

  1. Ik heb me ook totaal niet ingehouden in deze sale. Ik heb uiteindelijk 25 boeken gekocht voor mezelf en nog flink wat cadeautjes. Ik heb mezelf wel voorgenomen om volgend jaar mijn best te doen om aan het einde van elke maand minder fysieke boeken op mijn TBR te hebben dan aan het begin ? Lijkt nu best een hopeloze zaak Hahaha

  2. Ik heb me nog vrij goed kunnen inhouden maar niet van de eerste keer. In het begin had ik immers mijn mandje volgeladen en toen besefte ik plots dat ik niet meer boeken ging kopen waarvan ik niet zeker was of het mijn ding was. Ook niet wanneer de prijs belachelijk goed meeviel. Dus heb ik mezelf verplicht om heel wat van die boeken uit het winkelmandje te kieperen en het aantal terug te schroeven. Uiteindelijk bestelde ik vier non-fictie boeken over de HP en FB films, 2 boeken en 1 set met briefpapier van Weasley’s Wizard Wheezes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.