Mijn boekenkast

Geplaatst op 3 augustus 2011 door Emmy in Boeken, Persoonlijk / 0 Comments

Ik mag wel van mezelf zeggen dat ik veel boeken heb voor mijn leeftijd. Toen ik het huis uitging en mijn moeders oude boekenkasten meekreeg was ik dan ook heel dankbaar. Zodra ik ze aan het vullen dacht, dacht ik bij mezelf: hoe heb ik al die boeken in hemelsnaam eerder kunnen opbergen in mijn kamer? Drie grote billyboekenkasten van de Ikea heb ik. Honderd keer overgeverfd zijn ze, en nog een verhuizing overleven ze niet. Maar ik heb ze en ze zijn gevuld. Vandaag een blog over wat er zoal in mijn kast te vinden is, want naast boeken, berg ik er ook andere spulletjes in op.
Overigens wil ik even opmerken dat sommige boeken nog van mijn huisgenoot zijn (al zijn dat er niet veel) en dat er alleen gelezen boeken in staan. Mijn nog te lezen boeken staan in een andere kast. Zo hou ik een goed overzicht van welke boeken ik nog lezen moet. Heel handig!
Als ik verhuis zal dat wel veranderen. Dan haal ik ook nieuwe kasten in een egale kleur, en ook een smalle voor mijn dvd’s. Als het tenminste in mijn nieuwe woonruimte past. Maar goed, terug naar de kasten!

Dit zijn mijn drie boekenkasten. Ja, okee er zijn wat planken half leeg, maar die worden heus nog wel een keer gevuld. Haha. Ook te zien is het prachtige kleurverschil van het vele verven. Ze waren ooit zwart.

Zie hier 2 planken.. eentje met Charmedpockets (bijna compleet) en eentje met de boeken van Darren Shan. De kaarsen en knutselspullen geven wel aan dat die overal in het huis te vinden zijn, dus zeker op een persoonlijke plaats als mijn boekenkast.
Harry Potter plank mag uiteraard ook niet ontbreken… Check mijn mooie bloempot met potloden ook. En op de foto rechts zie je mijn omnia kaartje met handtekeningen. Die heb ik ingelijst, want ik was bang het kwijt te raken en ik wilde het niet inplakken.
Links mijn plank met verschillende boeken zonder series e.d. Zie ook mijn D&D boeken trots in de kast staan. Ik heb 3 delen. Jeuh. De foto rechts laat mijn plank met boeken over spirituele onderwerpen zien. De plank is vol zoals je kan zien, dus meer boeken betekend een nieuwe plank!
Dummies die vol zijn met tekeningen en andere zooi.. en rechts.. jippie, administratie en andere belangrijke papieren.. want dat hoort er nu eenmaal bij als je op jezelf woont!
 Tot slot een deel van mijn manga’s (zie volledige foto voor de rest… helaas willen de andere foto’s niet)… ennnnn mijn fluiten! Twee tin whistles en een dwarsfluit die ik nog moet laten maken.
Nou dit was dus mijn fabuleuze boekenkast en een kleine selectie van wat er nou ongeveer instaat. Hebben jullie ook van die goed gevulde kasten in de kamer staan, of doen boeken jullie niks?

Bewaren

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.