Mijn boek is nu te bestellen!

Geplaatst op 3 april 2020 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Op 8 juni verschijnt mijn debuut, maar hij is nu al bij mij (en in de boekhandel) te bestellen. Bestel je hem bij mij? Dan zorg ik dat hij op 8 juni gesigneerd bij je op de mat valt!

BESTEL SUPERNERD HIER.

Julian kijkt Rosie met een frons aan. Dan zucht hij diep. ‘Neem haar mee. Het is te gevaarlijk hier te blijven, want ze kunnen terugkomen.’
‘Ho ho ho!’ roep ik, een stapje achteruit zettend. ‘Ik ga nergens heen voordat jullie vertellen wíé er terug kan komen en hóé het komt dat mijn vriendin eruit zag alsof ze overgenomen was door een schaduwmonster!’
Een tel is het volledig stil. Tot Rosie me aankijkt en zegt: ‘Stephanie, je vriendin is bezeten door een demon.’

Wacht. Wát?!

Als een vis op het droge open en sluit ik mijn mond. Er komt geen geluid uit.

Steph doet niets liever dan tekenen, Dungeons & Dragons spelen met haar vrienden en fantaseren hoe het is om een superheld te zijn. Als ze tijdens een spelletjesavond opeens worden aangevallen, is het een mysterieuze jongen in een superheldenpak die hen er ongedeerd uit weet te halen. Bestaan superhelden dan echt?

Al snel raakt Steph verwikkeld in een strijd tegen een demonisch leger met de ambitie ieder mens over te nemen, een groep superhelden die haar wil rekruteren en een groeiende stapel huiswerk. Is het leven van een scholier wel te combineren met het redden van de wereld? En wat doe je als je toch minder moedig blijkt te zijn dan je had verwacht?

Bedankt voor al jullie support <3

Tags:

Divider

5 responses to “Mijn boek is nu te bestellen!

  1. Lotte

    Ik kan niet wachten tot hij er is! Zo blij dat we eindelijk het resultaat van je harde werk mogen gaan bewonderen. Ik heb hem direct besteld!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.