Melkkwarts

Geplaatst op 13 juli 2012 door Emmy in Spiritueel / 0 Comments

Ik zit in een wiebelige trein vanuit Friesland in een internet intercity en ik heb niet zo veel te doen. Geen zin in lezen en tja, het internetrondje is al snel gemaakt. Een serie kijken dan? Nah, daarvoor is mijn batterij te leeg.
Ik denk al snel terug naar de verschillende kristallen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik weet nog steeds niet precies welke wat is, maar men dacht dat de witte een melkkwarts is. Ik heb hem nog niet in gebruik genomen, want ik wil hem nog schoonmaken, maar toch wil ik al graag wat informatie over deze steen opzoeken.
De melkkwarts wordt ook wel sneeuwkwarts genoemd en lijkt een beetje op een niet doorzichtige bergkristal. Het zou helpen bij het leren van lessen en zou beperkingen doen verminderen.
In de gezondheid, zo zegt men, kan je de steen net zo gebruiken als de heldere kwartssoort, maar dan met een trager effect.
Het is een steen die energie opslaat en je in balans zou brengen. Wat natuurlijk altijd wel fijn is. Eigenlijk doet ie hetzelfde van wat ik over het bergkristal weet, dus ik vraag me af of er een merkbaar verschil is. Dat vraagt om een experiment natuurlijk! Ik ga hem reinigen en vergelijken met de bergkristal. Ik ben erg benieuwd en zal jullie zeker op de hoogte houden!
Schoonmaken doe je onder stromend water of met hematietstenen, die ik zelf daar niet door gebruik.

Bewaren

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.