Mega boekenbonnen haul

Geplaatst op 27 januari 2018 door Emmy in Haul / 3 Comments

Ik had heel veel boekenbonnen. Echt heel veel. Meer dan 100 euro veel. Ik had ze allemaal opgespaard om na onze sinterklaasvieren in een keer uit te kunnen geven. En wat voelde het tof om in een keer zo veel toffe boeken van mijn verlanglijstje te kunnen bestellen!

Vandaag wil ik graag laten zien welke boeken ik heb gekozen en natuurlijk waarom!

Als eerste kwam binnen The Cruel Prince, het nieuwste boek van Holly Black. Dit boek gaat over faeries en daar staat Holly nu een soort van om bekend. Ik las haar Darkest part of the forest en daar werd ik verliefd op. Dus moest en zou ik dit boek hebben. Helaas liep ik de Fairyloot mis, dus besloot ik hem maar los te kopen. Ik kijk enorm uit naar dit boek. Love faeries!

Vervolgens kwam er een pakket met daarin vier boeken binnen.

Allereerst de paperback van Zenith! Dit is een van de meest gehypte boeken van het moment en mede door Thyrze besloot ik het boek te bestellen. En hij is natuurlijk ook gewoon erg pretty. Een mooie afwisseling tussen alle fantasy, want dit is sciencefiction!

Vervolgens bestelde ik ook Scent of Magic van Maria V Snyder. Het eerste deel heb ik in het Nederlands (Avery!), maar die wordt niet verder vertaald. Ik heb even zitten twijfelen of ik dan deel 1 ook alvast in het Engels kocht, maar dat doe ik later wel.. Eerst wil ik door kunnen! Ik vind Maria echt een heel goede auteur en deel één was erg goed.Ik kijk dus uit naar dit tweede deel!

Vervolgens All the crooked saints van Maggie Stiefvater. Maggie is een fantastische – in Nederland ondergewaardeerde auteur – en ik wil nog steeds verder met de Raven cycle, maar dit boek spreekt me enorm aan. EN DIE COVER.

Als laatste boek in dit pakketje (maar niet van mijn haul!) is Going viral van Amy Alward. Deze serie blijkt een ultieme guilty pleasure en dit is alweer het derde deel. Ik kijk er enorm uit om dit boek te lezen… STOP. Dit boek stuur ik uiteindelijk terug, want ik krijg hem ook in mijn Secret Santa pakketje. Geen probleem! Ik gebruik het tegoed wat ik terugkrijg meteen om meer boeken te bestellen (Oh hemel).

Een boek wat wat lastiger bleek te bezorgen maar uiteindelijk alsnog kwam, was The great persuit. Dit is het vervolg op The Great Hunt en dat boek vond ik erg tof. Nu heb ik de duologie compleet, mooi in hardcover. De sfeer vond ik erg gaaf.

Een aantal dagen later komt de postbode weer twee boeken brengen: A shadow bright and burning en The wish granter. Ik ben zoooo erg mijn goodreads TBR bij elkaar aan het verzamelen.

Vervolgens, in de week van de 18e, komen er weer wat boeken binnen: Magic of Wind and Mist van Cassandra Rose Clarke (vervolgdelen op The assassin’s curse) en The Battlemage van Taran Matharu. Mijn man leest deze boeken ook graag en hoewel ik ondertussen verknocht van aan de Nederlandse hardcovers, heb ik deze paperback ook besteld om beiden uiteindelijk compleet te hebben. We moesten even wachten op deze editie, omdat dit de speciale uitgave is mijn tekeningen achterin (mijn andere boeken hebben dit ook).

Vlak voor de releasedate, namelijk op 20 januari, kreeg ik het laatste boek van mijn eerste bestelling binnen, Rijk van stormen.De Sarah J Maas boeken lees ik het liefst in allebei de talen, omdat ik zo de indruk heb dat ik het meeste opsla.

Er moeten er nu nog twee komen, omdat ik deze later heb besteld.

En die kwamen afgelopen woensdag binnen. Taste of Darkness, deel drie van de serie van Maria V Snyder die ik nog niet las en Shadowhunters and downworlders. Tja, ik heb nu eenmaal een zwak voor Shadowhunters!

Wat een berg boeken he? Nu het allermoeilijkste; waar zal ik in hemelsnaam mee beginnen?

Tags:

Divider

3 responses to “Mega boekenbonnen haul

  1. Annette

    MAGGIE! Ik ben een groot liefhebster van Maggie en vind het erg jammer dat ze in Nederland nooit helemaal van de grond gekomen is. The Scorpio Races is nog altijd één van de beste stand alones die ik ooit gelezen heb en all the crooked saints staat ook op mijn lijstje! Ik kan niet wachten je recensie te lezen!

  2. Waaah wat een toffe stapel! Ik begrijp heel goed dat het kiezen van een boek om in te beginnen een dilemma oplevert. Ik ben wel erg benieuwd naar je mening over Zenith.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.