Meet…Gabriël!

Geplaatst op 21 augustus 2014 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 2 Comments

Een van de allerleukste dingen aan het Dungeons&Dragons spelen vind ik het maken van een karakter en deze spelenderwijze te laten ontwikkelen. Mijn vriend heeft de neiging om iedereen lekker z’n gang te laten gaan.. Het gevolg? Meer dan twee jaar een personage spelen die je op een gegeven moment zo goed kent dat het net is alsof je haar echt kent.

Nu zijn we net begonnen aan iets nieuws.. Dusssss het was weer tijd om een personage te gaan verzinnen. En om zo’n personage echt tot leven te wekken, klim ik graag in mijn potlood/tekenpen. Zoiets helpt me om het personage te vormen.. En ik vind het heerlijk! Op dat soort momenten ben ik even helemaal van de wereld en alleen maar bezig met ‘hoe zal ze dit keer zijn?’ ‘Wat heeft ze aan?’. Jullie snappen me vast wel.

En ik zou heel graag mijn schetsjes/tekeningetjes van afgelopen weken daarom met jullie delen. Voor de spelers een spoiler (dus Manon, ssttttt), maar jullie mogen het natuurlijk wel zien.

Het gaat dus om Gabriël. Gabriël Tal. Gabriël is een Engel (die zich voordoet als mens) en een Paladin (strijder). Ze slaat dus graag met haar wapen.

foto-6

Dit was de eerste schets van Gabriël zoals ze bij me opkwam toen de anderen hun karakter aan het maken waren. Ze moet wat ‘onmenselijks’ hebben.

gabriel

Laat ik die Photoshop oefening (sinds kort een nieuwe versie) maar eens uittesten.. Sommige stukjes vind ik heel tof geworden, over andere stukjes ben ik minder tevreden.. Haha. Dit was vooral ook een ‘wat moet ze aan?’ tekening. Ik wilde haar perse bikini chainmail geven. JA OMDAT HET KAN. En ze heeft geen vleugels omdat ze die verstopt. Zo.

gabriel2

Schetsen schetsen. Ik hou wel van snel werken. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik zo weinig geduld heb.. Haha

gabriel3

Ja doe maar chique. Gabriël moet naast heel gaaf ook gewoon kick-ass zijn. Want zij is de strijder van de groep.

gabriel4b

Deze maakte ik als laatst.. Ik wilde vooral weer even dat schilderachtige kleuren in de vingers krijgen. Zonder lineart enzo.

 

 

Tags: , , , ,

Divider

2 responses to “Meet…Gabriël!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.