Letters & Lights: meer dan alleen kaarsen, ook alles voor de moderne heks.

Geplaatst op 6 september 2021 door Emmy in Letters & Lights / 1 Comment

Hekserij is iets waar ik al sinds jonge tiener erg veel interesse in heb. Eerst zat ik nog behoorlijk in de spreekwoordelijke bezemkast, maar nu uit ik het met liefde (waar het kan). Hierdoor heb ik besloten om mijn webshop uit te breiden: ik verkoop niet alleen Bookish merchandise, maar ook vanalles voor de moderne heks!

Soms is het ook prachtig te combineren, natuurlijk! Zo ga ik binnenkort naar de groothandel om edelsteen hangers te kopen voor boekenleggers, bijvoorbeeld. Daarnaast is magie en hekserij natuurlijk een bron van inspiratie voor menig boek, dus daar zoek ik ook connecties tussen. Dat vind ik heerlijk om te doen. Zo maakte ik al bookish wierook!

Ik wil graag een aantal items laten zien. De meeste producten kan je hier op een rijtje vinden, maar ik zag dat ik daar nog niet alles heb tussen gezet.

Klik op de afbeelding om naar de bijbehorende pagina te gaan.

De winter solstice kaars maakte ik met de ACOTAR novelle in mijn hoofd – je ziet de bergen en sterren van het nachthof immers op het label staan – maar ook yule had ik in mijn achterhoofd zitten.

De elementenkaarsen waren een van de eerste spirituele kaarsen die ik toevoegde. Naast dat de elementen ook in veel fantasyboeken een rol spelen, zijn ze in de hekserij ook erg belangrijk. Ik maakte voor elk element een kaars: aarde, water, vuur, lucht en spirit.

Old magic maakte in naar aanleiding van een boek, maar is ook een fantastisch losstaand ‘heksenkaarsje’.

De triple moon én een quote van Oscar Wilde.

Het was niet heel lastig om me door hekserij te laten inspireren tot een aantal mooie boekenleggerlinten.

Ik heb al aardig wat theetjes op voorraad (gehad), maar deze is echt wel bijzonder. Dit is namelijk witte wilgenbast, een natuurlijke pijnstiller. Een vleugje kruidenmagie!

Divination en herbology zijn dan misschien vakken op Hogwarts, het zijn ook echte heksenpraktijken.

Vorig jaar stelde ik een witchcraft box samen. Daarin zaten 2 kaarsen in ceramieken potjes. Ik heb de potjes die ik over had alsnog omgetoverd dat limited edition woodwick kaarsen.

Ook heb ik al diverse edelstenen en mineralen op voorraad. Zoals oplaad en ontlaadsteentjes, maar ook mooie kristallen, ruw en gepolijst. Ik hoop er meer toe te voegen in de toekomst: met de hand uitgezocht natuurlijk.

Of wat dacht je van deze coven kaars? Of de godin Persephone?

Hoewel nog veel mensen het nog niet kennen heb ik dus ook zelf wierook samengesteld. Ik heb zelf alle kruiden en harsen uitgezocht en ik vind ze zelf erg goed passen. Hier een selectie:

Tot slot verzamel ik ook keteltjes, kelken en andere heksentools & boek je via de site makkelijk een eigen tarotlezing.

Vanaf nu is Letters & Lights dus ook een fantastisch plek voor magische spulletjes. Of het nu om wierook, edelstenen, keteltjes. Hierboven heb je een kleine selectie kunnen zien, dus kom vooral even rondneuzen op de website.

Tags: ,

Divider

One response to “Letters & Lights: meer dan alleen kaarsen, ook alles voor de moderne heks.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.