Leesbeesten Leesclub – Hint 3

Geplaatst op 4 juli 2014 door Emmy in Boeken, Leesbeesten Leesclub / 2 Comments

Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld zullen weten, ben ik een van de leden van de Leesbeester Leesclub. Afgelopen dagen zijn er al verschillende hints langsgekomen op andere blogs en vandaag is het mijn beurt!

Echt.. Geloof me, als jullie het nu nog niet doorhebben, dat weet ik het ook niet meer.. Maar ik heb geprobeerd mijn snel gemaakte illustratie toch nog redelijk abstract te houden. Weten jullie al welk boek we komende weken gaan lezen? Hou de andere deelnemers in de gaten om nog meer hints te verzamelen.. Hieronder de mijne!

 

hint

Andddddd GUESS!

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Leesbeesten Leesclub – Hint 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.