Lees hier het eerste hoofdstuk van De Zwendelprins en laat je betoveren

Geplaatst op 9 april 2019 door Emmy in Boeken / 3 Comments

18 april is het zover, dan verschijnt De Zwendelprins, geschreven door Rima Orie, bij uitgeverij Moon. Rima won met De Zwendelprins de schrijfwedstrijd die Moon in samenwerking met Sweek organiseerde. Nu ligt het boek bijna in de boekwinkel en mag ik iets heel tofs met jullie delen: het eerste hoofdstuk!

Ik heb het eerste hoofdstuk zelf ook gelezen en ik was meteen verslaafd: ik wil meer lezen! Rima heeft een fantastische zintuiglijke schrijfstijl en ik denk dat het een perfecte winnaar van de wedstrijd was. Zelf deed ik trouwens ook mee, met Supernerd.

Je kunt het eerste hoofdstuk HIER downloaden.

Als nieuwsgierige keukenhulp is de 17-jarige Simran op de hoogte van de meest kleurrijke verhalen en de smerigste roddels die er in het paleis de ronde doen. Toch is er slechts één verhaal dat zowel haar als de rest van de bevolking van Surya in de ban houdt: de mysterieuze verdwijning van de kroonprins. Tot er, tien jaar na zijn verdwijning, een prins uit het Noorden bij het paleis verschijnt met de belofte de kroonprins terug te vinden. Zal het deze mysterieuze prins lukken? Of heeft zijn bezoek een heel ander doel?

Ik vind het verhaal fantastisch klinken en ik kan niet wachten om de rest van het verhaal te lezen. En die kaft is toch ook gewoon prachtig!?

Wat vond jij van het eerste hoofdstuk?

Tags:

Divider

3 responses to “Lees hier het eerste hoofdstuk van De Zwendelprins en laat je betoveren

  1. priscilla

    Ik vond het een geweldig hoofdstuk en ben heel benieuwd om de rest te lezen. De kaft is een pareltje <3
    Ga je zelf ook als Supernerd wordt uitgegeven het eerste hoofdstuk delen? 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.