Juni wrap-up

Geplaatst op 30 juni 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Juni is echt voorbij gevlogen! We zijn de laatste weken van het schooljaar ingestapt en dat merk ik altijd, want ik heb dan echt veel te doen. Het is ook erg warm geweest deze maand, waardoor mijn concentratie om te lezen niet altijd je van het was.

Gelezen

 • Heksenmonument – Diversen
 • All our hidden gifts – Caroline O’Donaghue
 • Een of ander boek over planten en kruiden
 • The gifts that bind us – Caroline O’Donaghue
 • Een lied voor Achilles – Madeline Miller
 • Every gift a curse – Caroline O’Donaghue
 • Book lovers – Emily Henry
 • The fine print – Lauren Asher
 • My hero academia #1

Ik ben nog bezig in ‘The witch’s guide of fake dating a demon’, ‘Het bloed van mijn hart 2’ en ‘Ketting van goud’. En ik wil ook nog even een luisterboek opstarten.

Nieuwe boeken

 • Pageboy – Eliot Page
 • De kleuren van magie – VE Schwab (limited edition)
 • Ik zie je bij het meer – Carley Fortune (So Many Pages boekenbox)
 • Heksenmonument – diversen
 • Every gift a curse – Caroline O’donaghue

Een bescheiden stapel, niet? Ik wilde nog wat boeken kopen bij de leesclub, maar ik zag zo snel niks van mijn verlanglijstje. Daarnaast ben ik bijna jarig, dus daar moet ik natuurlijk ook rekening mee houden.

Komende maand ben ik jarig en begint de vakantie echt. Ik kijk er naar uit om even lekker wat tijd voor mezelf en mijn gezin te nemen. Ik heb ook al wat toffe dingen gepland staan, zoals een vakantie en een dagje Castlefest. Ik heb al veel blogjes ingepland, dus er komt ook zeker wat voor jullie te lezen online.

Hoe was juni voor jou?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.