Juli wrap-up

Geplaatst op 31 juli 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

In juli begon mijn vakantie! Phoe, ik was er echt aan toe! Ik weet dat we in het onderwijs enorm boffen met zo’n lange vakantie, maar dat maakt het gevoel dat ik er echt aan toe was niet minder. Deze maand heb ik gegamed, veel in huis opgeruimd en schoongemaakt en een aantal leuke dingen gedaan zoals een saunabezoek.

Gelezen

 • Flock – Vlucht – Kate Stewart
 • Net geen narwal – Jessie Sima
 • De gestolen erfgenaam – Holly Black
 • Wie het mooist valt – Sara Novic
 • Pageboy – Elliot Page
 • Station Zonnewind – Brandon Sanderson
 • Modern borduren – Manon Klerks
 • Reputation – Lex Croucher
 • Confrontaties – Simona Atangana Bekono
 • Ketting van goud – Cassandra Clare
 • De roep van de raaf – Jen Minkman & Mercy Ngeno
 • Met het bloed van mijn hart 2 – Diana Gabaldon

Ik ben nog bezig in: Sistersong, A forgery of roses en Lang leve Jane.

Een prima leesmaand, zoals jullie kunnen zien. Ik ben dik tevreden, vooral omdat ik nu echt weer even omlaag duik met mijn TBR. Maar goed, vorig jaar kocht ik 14 boeken in Schotland, dus ik zeg niks hahaha.

Nieuwe boeken

Ik heb een paar nieuwe boeken kunnen toevoegen aan mijn collectie en er zijn er op het moment van schrijven (29 juli) ook nog een paar onderweg.

Ik heb voor mijn verjaardag twee boeken gekregen: Weyward en Beyond the wand. Van uitgevers kreeg ik ook twee boeken: Station zonnewind en Lang leve jane. In de So Many Books-box zat De roep van de raaf. En dat was het! Netjes toch?

Volgende maand

Bijna de hele maand augustus heb ik lekker vrij. Zo lekker! Ik ga naar Castlefest en nog lekker even weg. En ik hoop weer lekker te kunnen lezen en gamen.

Wat zijn jouw zomerplannen?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.