Ik kreeg zo veel toffe cadeautjes

Geplaatst op 13 juli 2015 door Emmy in Haul, Persoonlijk / 11 Comments

Afgelopen woensdag was ik jarig, en dat vierde ik op zondag. En ik ben echt ontzettend verwend door vrienden en familie. Graag wil ik jullie laten zien wat ik – naast geld – heb gekregen.

verjaardag5

Al eerder kreeg ik deze drie boekjes van de Wicca serie. Nu kan ik eindelijk verder.. En stiekem ben ik al bij het vierde deel. Ssssst. Ik ben verslaafd! Thanks Esmee!

verjaardag4

Van Melisa kreeg ik het vierde deel van de Larten Crepsley serie. Nu heb ik hem eindelijk compleet. Ik kan zo niet wachten om er in te beginnen. Van Monica kreeg ik het ‘Elke dag een zin’ boek. Hij is echt ZO mooi. Ik ga hem zeker gebruiken.

verjaardag3

Van Melisa kreeg ik dit bord om dingen aan op te hangen. Dat kwam heel goed uit, want ik had hiervoor ook zo’n bord, maar dan met een recept voor appeltaart, maar tijdens de verhuizing zijn er wat touwtjes geknapt. Overigens heb ik dat recept wel gebruik voor de appeltaart die ik bakte.
Van oma kreeg ik een nieuwe fietstas. Eerder kreeg ik haar oude, omdat we nu best een stukje van de supermarkt wonen en een fietstas echt ideaal is.

verjaardag2

Van Melisa kreeg ik ook nog eens deze super leuke glazen (ha, was dat kapot laten vallen toch ergens goed voor!). Van mijn vriend kreeg ik de Oberyn Funko-pop <33333. Van Manon en Sieg deze awesome copic markers (ik ben verliefd) en van mijn zusje een heel mooi notitieboekje met een uil erop. Ik heb een kleiner broertje van dat soort boekjes ooit in Turkije gekocht en mijn zusje was onlangs ook in Turkije. Ze zijn bijna te mooi om in te schrijven/tekenen.

verjaardag1

Van mijn vriend kreeg ik ook nog seizoen 2 en 3 van Once Upon a Time (ik kom de zomer wel door!). Van mijn zusje nog een bol.com kaart, die ik vandaag ook meteen heb ingewisseld voor wat toffe boeken (ja, dat je bij bol ook nog korting krijgt voor je verjaardag, hielp ook). En van Katja kreeg ik deze super mooie Potterhead ketting die ik zooooo ga dragen tijdens de Harry Potter Party op Comic Con. LIEFDE.

Echt.. Ik ben ZOOOO verwend en blij met alles wat ik heb gekregen. Duizend liefde. <3333 Thanks allemaal! Het was een super gezellig middag.

Tags: , ,

Divider

11 responses to “Ik kreeg zo veel toffe cadeautjes

  1. Leuke cadeautjes! Ze passen ook wel bij je vind ik 🙂 Zo’n boekje van ‘elke dan een zin’ is echt wel leuk als je het kan volhouden. Leuk om later terug te lezen!
    xxx Nikita

  2. Wauw, je hebt echt wel leuke cadeautjes gekregen. Ik was deze week bij Boekenvoordeel nog aan het twijfelen over het wel/niet aankopen van een set aquarel-stiften. Heb het uiteindelijk niet gedaan, maar misschien verandering ik nog wel van gedacht. Het lijkt me immers een heel mooi effect te kunnen geven bij het inkleuren van stempels.

  3. Leuke cadeautjes ^^
    Ik ging laatst ook wat boeken bestellen bij Bol.com en toen bleek ook dat ik nog verjaardagskorting had. Dat helpt inderdaad weer leuk mee ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.