Ik bestelde de kneusjesbox

Geplaatst op 24 juli 2021 door Emmy in Overig / 3 Comments

Ik vind het steeds leuker om planten in huis te hebben en het lukt ook steeds beter ze in leven te houden. Mede door mijn moeder en het planten-enthousiasme van vrienden en vriendinnen ben ik er veel meer mee bezig. We wisselen stekjes uit en laten vol trots zien hoe het met onze groene vrienden gaat. Ik wilde graag nieuwe planten, maar planten zijn vrij kostbaar. Dus besloot ik om eindelijk toe te geven en een kneusjesbox te bestellen bij plantje.nl

Er zijn verschillende soorten boxen: met kamerplanten, met tuinplanten, kleine plantjes, een halve box… you name it. Ik ben zelf gegaan voor de ‘standaard’ box met groene planten. Er werden me 10 tot 12 kamerplanten beloofd. Gecheckt op ongedierte en varierent van potmaat van 5 cm tot 17 cm. Ik was echt HYPED. 10 planten voor 30 euro inclusief verzending? Dat ging top worden! Zelfs met schoonheidsfoutjes of beschadigingen vind ik dat een prima prijs.

Twee dagen later werd er een grote doos geleverd. Volgens mij zaten er 11 grote planten in rond de 14 cm diameter. Op het eerste oog zagen ze er echt prima uit! Alleen de calathea – waar ik er twee van kreeg – heeft echt wat liefde nodig. Een ervan heb ik trouwens aan mijn schoonmoeder gegeven.

Er zat ook een graslelie in, een mooie grote aloe en wat vetplantjes. Ook wat varen-achtige planten en een Japanse vingerplant waar ik erg blij mee ben. Mijn enige dilemma? Ik had extra potten nodig!

Ik ben echt helemaal blij met mijn groene kneusjes en hoe fijn er opeens allemaal planten in de woonkamer staan. Ik overweeg om ooit nog een box met kleine plantjes te kopen. Ik ben namelijk dol op kleine plantjes

Heb jij een beetje groene vingers en wil jij je huis in een keer omtoveren tot een groene oase? Dan raad ik deze box echt aan.

Tags:

Divider

3 responses to “Ik bestelde de kneusjesbox

  1. Ik blijf deze boxen leuk vinden! Heb er vorig jaar april een gekocht en niet alles heeft het gered bij deze planten-noob, maar het was nog steeds een topaankoop. Ik heb daarna ook veel potjes moeten fixen trouwens.

    Bij de Lidl hebben ze ook regelmatig leuke plantjes voor een mooie prijs trouwens!

  2. Wat leuk! Ik wist niet eens dat dit bestond! Ik wil zelf nog wat meer groen in huis hebben alleen heb geen idee wat voor planten in dan zou moeten aanschaffen. Dit is dan wel echt ideaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.