Ik ben op zoek naar nieuwe blogs…

Geplaatst op 8 oktober 2019 door Emmy in Blogspiratie / 24 Comments

De laatste tijd probeer ik elke dag een momentje voor mezelf te nemen waarin ik mijn laptop openklap, een grote mok thee naast me neer zet en bloglovin’ open. Bloglovin’ vind ik nog altijd de fijnste manier om blogs te volgen en ik heb me voorgenomen mezelf beter bij te lezen.

Ik heb een tijd terug echter veel blogs ontvolgt omdat ik het niet meer bij kon houden en niet elke blog mijn interesse meer had. Deels heb ik daar spijt van en daarom wil ik jullie graag de kans geven om onder dit blogje jouw blog te delen (of je favoriete blogpost van de laatste tijd!). Ik vind het namelijk nog altijd heel leuk om blogs te lezen en wie weet ontdek ik zo heel veel nieuws!

Ik heb me ook voorgenomen om meer reacties achter te laten. Zelf vind ik het echt heerlijk wanneer iemand een reactie op een blogpost plaatst, omdat je dan echt merkt dat iemand het gelezen heeft. Ik heb me voorgenomen dit ook meer bij anderen te gaan doen. Doe je met me mee?

Tags:

Divider

24 responses to “Ik ben op zoek naar nieuwe blogs…

 1. Hoi 😉 Mij lukt het de laatste tijd aardig goed om meer te reageren bij anderen. Ik doe het om dezelfde reden als jij – het is zo leuk om ze te krijgen!

  Wat voor blogs vind je trouwens leuk buiten boekenblogs? Dan kan ik misschien nog wat gerichter tips voor andere blogs delen 🙂

  • Ja leuk is dat he? Ik vind de interactie zo ontzettend leuk! Ik ben vooral op zoek naar young adult en fantasyblogs, omdat dit de genres zijn waar ik zelf voornamelijk in lees.

 2. Ik heb een apart emailadres aangemaakt waar ik mij op verschillende blogs mee abonneer, en zo maak ik dus iedere week een rondje om te liken en te reageren. Ik blog op celinezoalszeis.be hoofdzakelijk over boeken maar ook over series, plaatsen waar ik ga, over mijn chronische ziekte, over mijn creatieve bezigheden… Een beetje alles wat mij bezighoudt eigenlijk.

 3. Sinds een paar weken ben ik daar ook actiever mee bezig, want ik vind het zelf ook erg leuk om reacties te krijgen. Zelf blog ik op Marieke’s Books, over Young Adult en feelgood.

 4. Goed idee, ik doe ook graag mee! Bloglovin’ gebruik ik zelf eigenlijk amper. Ik surf eigenlijk altijd naar mijn favoriete blogs of ik zie nieuwe blogposts voorbijkomen op Social Media.

 5. Wat een tof idee is dit! Ik vind het ook zo leuk om te reageren op blogs. En Bloglovin’ vind ik ook geweldig! Bijna alle blogs op één plek. Zelf blog ik samen met een vriendin op Secrets of the Tales over voornamelijk YA, omdat we dit ook gewoon het liefste lezen.

 6. Bij dit soort draadjes wil ik altijd mijn website pushen maar ik heb al maanden niks geplaatst lol. Ik volg wel even om andere blogs te ontdekken!

 7. Ik gebruik feedly wat wel fijn werkt. Via de app maak ik dan al een selectie en wanneer ik tijd heb ga ik daar dan doorheen. Sommige blogs volg ik via de email en daarvoor heb ik een map. Wanneer ik door de mails ga dan zet ik degene die ik wil lezen daar en dan wanneer ik tijd heb ga ik er door heen. Voor mij werkt het redelijk. Ik ben juist wat slechter in het reageren op reacties op mijn blog. En dat vind ik ook wel belangrijk.

  Een blog van mij dat ik met je wil delen is deze: https://adancewithbooks.wordpress.com/2019/09/28/20-female-sff-authors-who-published-before-2020/ 20 vrouwelijke sff auteurs die voor 2000 in dit genre hebben gepubliceerd (want er waren weer wat mannen die zo dom waren om te zeggen dat die er niet waren lol)

 8. Lauranne

  Hi Emmy! Ik volg je blog al een hele poos, maar eigenlijk best stilletjes. Natuurlijk is het altijd fijner wanneer je reacties krijgt op je berichtjes! Ik doe wel alvast mee, bij deze mijn blog: Lauranneleest.com

 9. Ik snap je helemaal: ik vind het soms ook echt heerlijk om via Bloglovin’ blogs te leren kennen en nieuwe artikelen te lezen en erop te reageren. 🙂

 10. Ik reageer altijd heel graag op blogs! Ik vind het zelf zo leuk om reacties op mijn blog te ontvangen, dat gun ik anderen ook. Bovendien merk ik dat veel van de views op mijn blog via andere blogs komen en dat vind ik dan ook wel weer mooi meegenomen!

 11. Ah wat leuk! Ik wil ook graag nieuwe blogs ontdekken dus hopelijk vind ik paar nieuwe favorieten hier ☺️ zelf blog ik op eyeloveprint.com over boeken vooral, films/series, maar ook een healthy lifestyle die ik heb ivm het helen van een chronisch ziekte. Een blogpost die ik erg leuk vond om te schrijven was https://eyeloveprint.com/2019/09/26/leeshobby-met-budget-zo-doe-je-dat/, omdat iedereen toch moet kunnen lezen als hij/zij dat wil en ik daar graag een stapje bij help ☺️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.