Heksia 2022

Geplaatst op 7 oktober 2022 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Na eenmaal eerder naar Heksia te zijn geweest, was ik blij dat we ook voor deze editie weer kaartjes hadden bemachtigt. De weersvoorspellingen waren zachts gezegd regenachtig en we vroegen ons af of het niet opeens heel druk zou voelen nu er geen restricties meer waren. Toch hadden we er enorm veel zin in!

Het allerleukste aan Heksia vind ik dat vrijwel iedereen die er rondloopt interesse heeft of bezig is met hekserij. Zo kon ik eindelijk wat dames van de jaaropleiding ontmoeten (zij het vluchtig) en kon iedereen lekker zichzelf zijn. Dat was heel prettig. Er liepen allerlei soorten mensen rond, maar iedereen was vriendelijk en vrolijk.

Er waren meer kraampjes dan de vorige keer en ook heel wat activiteiten. Wij hebben deze zelf overgeslagen. Geen behoefte gehad en we liepen toch rond met een peutertje. Maar de kraampjes hebben we goed leeggekocht, zullen we maar zeggen. Hey, je hebt nooit genoeg thee!

Het prehistorisch dorp in Eindhoven bood de perfecte sfeer voor dit evenement en tja, wie weet moet ik volgend jaar ook maar vragen of ik er met een kraampje mag staan. Het is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in hekserij. Het is leerzaam, gezellig en sfeervol en biedt de mogelijkheid je dag door te brengen met gelijkgestemden. Nu al zin in volgend jaar!

Voor mij was dit een bevestiging dat ik vaker naar fantasy en dit soort evenementen wil. Het is gezellig en ik voel me er thuis.

Ben jij naar heksia geweest?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.