Happy Book Birthday!

Geplaatst op 14 september 2022 door Emmy in Schrijven / 2 Comments

Hoe snel kan het opeens gaan? Vorige week tekende ik mijn contract nog en nu is hij beschikbaar: Daar heb ik een drankje voor! Deze YA urban fantasy novelle was een feest om te schrijven en ik was dan ook super blij om te horen dat De Boekenvos (een ebook en audiobook) uitgeverij er iets in zag.

En denk je nu: ja, leuk, maar ik lees geen ebooks. Goed nieuws! Er komt ook een paperback. Deze kan je op amazon kopen of bij mij in mijn webshop (of op events). Ik heb nog geen linkje, dus hou mijn socials in de gaten voor updates. Op kobo is hij wel al te vinden!

Edit: je koopt hem hier gemakkelijk op amazon of op bol.com als ebook.

Hannah voelt zich niet geroepen om haar magische talenten in te zetten voor belangrijke zaken. In plaats daarvan verkoopt ze allerlei toverdrankjes aan medestudenten om ze van een kater of een ander studentikoos probleem af te helpen. Ze doet goede zaken, totdat de ambassadeursdochter van Lemuria opeens voor haar deur staat. Gwendolynn neemt haar mee naar een magische land, waar ze de taak krijgt de prins te genezen van een dodelijke kwaal. Hannah moet al haar talent aanboren om het koninkrijk te redden met haar brouwsels. Maar hoe doe je dat wanneer er iemand in je nek hijgt die je niet uit kunt staan?

Voeg hem toe op goodreads!

Het was heerlijk om te schrijven over Hannah, een jonge student met de gave om toverdrankjes te maken. Maar in plaats van dat ze deze krachten inzet om de wereld te verbeteren, verdient ze een zakcentje door drankjes te verkopen aan studenten. Ze wordt een soort van gedwongen mee te gaan naar een magisch land om diens kroonprins te redden en dat kan alleen als ze op pad gaat met degene die haar heeft meegesleurd.

Het is queer, grappig en avontuurlijk en ik heb er dus ontzettend van genoten om te schrijven. Ik had nog nooit een kort verhaal of novelle geschreven en nu heb ik beiden dit jaar gewoon gedaan. En eerlijk? Het smaakt naar meer!

Hopelijk gaan veel van jullie met Hannah mee op reis! En voor nu: HAPPY BOOK BIRTHDAY!

Tags:

Divider

2 responses to “Happy Book Birthday!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.