Geplande uitgaven in mei

Geplaatst op 5 mei 2014 door Emmy in Boeken / 10 Comments

Het is weer mei, dus tijd voor een overichtjes van boeken die deze maand verschijnen. Helaas zijn het er deze maand een stuk minder, maar toch heb ik er een aantal weten te vinden die mij erg interessant lijken, of waarvan ik denk dat het interessant is voor jullie.

Door op de cover te klikken kom je uit bij de site van de uitgever, of bij bol.com, omdat het deze maand echt flink zoeken was.

De verloren prinsJulie Kagawa - BloedbandSupernovaCool sweet hot loveShadowDe verzamelingDodelijk spelDreigende stilteThe voice

Welke ben jij van plan om aan te schaffen? Of welke heb ik volledig gemist?

Tags: ,

Divider

10 responses to “Geplande uitgaven in mei

    • Oh ja? Een tijdje terug stonden ze nog allemaal op mei.. maar er verschuiven wel vaker boeken.. dus tja.. Kan gebeuren. 🙂 The voice trekt mij wat minder, maar wie weet.

  1. Ik ben heel benieuwd naar City of Heavenly Fire, en ook naar twee boeken die je er niet bij hebt staan. The One van Kiera Cass en ook Dangerous Creatures van Kami Garcia en Margaret Stohl, een spin-off serie van Beautiful Creatures.

    • Bedankt voor het doorgeven. 🙂 The one wist ik, en heb ik er bewust niet bijgezet omdat ik wacht tot de Nederlandse uitgaven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.