Gekregen met Sinterklaas

Geplaatst op 7 december 2014 door Emmy in Haul / 26 Comments

Jongens, oh jongens, ik ben zo ontzettend verwend met Sinterklaas! Wij vierden het – net zoals afgelopen jaren – bij mijn vriend zijn familie. En omdat we altijd een bepaald bedrag per persoon besteden, is het gevolg echt een mount (doom) van cadeautjes. Echt fantastisch.

Ik had vooral boeken en wat dvd’s op mijn lijstje gezet.. En warempel, het zijn ook voornamelijk boeken en dvd’s geworden. Heerlijk! Ik vind het echt geweldig dat ik nu weer een aantal boeken van mijn wishlist kan strepen en mijn tbr-pile kan laten groeien naar ongekende hoogte. Maar ik zal ophouden met kletsen en jullie laten zien wat ik gisteren mee naar huis mocht nemen.

sint1

Kijk eens wat een enorme stapel! Dit zijn alle ‘boekige’ dingen en ik ben er zo ontzettend blij mee!

sint2

Eerst de Nederlandse boeken. Ik kreeg er wel vier!

Allereerst kreeg ik De laatste beschermer. Dit is het laatste deel van de Artemis Fowl serie en ik leende hem ooit al van de bieb.. Maar ik wilde de serie gewoon mega graag compleet hebben. Helaas heb ik de kerstboom er net voor geparkeerd en heb ik het boek dus maar tijdelijk een ander plekje gegeven in de kast.

Ook kreeg ik ‘De Eindeloze Nacht‘ van Veronice Rossi. Ook dit boek heb ik al eens gelezen, maar ik wilde hem altijd nog eens hebben. Die nieuwe uitgaven van Van Goor maken me echt enorm blij.

Tot slot beide novella van Tahereh Mafi, Verwoest me en Versplinter me. Deze had ik beiden nog niet en ik ga ze zeker lezen in de kerstvakantie!

sint3

Ook kreeg ik drie Engelse boeken.

Witch Hunt is het vervolg op Witch Finder en ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat. De cover is echt om van te smullen en ik hou enorm van Warburton’s schrijfstijl. Super blij mee dus!

Ook kreeg ik Miss Peregrine’s home for peculiar children. Ik zal toegeven: ik vind de Nederlandse veel mooier, maar ik heb de Engelse gevraagd om budgetaire redenen. Gelukkig staan ook hier die mooie foto’s in. Ik heb hem meteen een mooi plekje in de kast gegeven.

Ook kreeg ik een manga, namelijk die van Clockwork princess. Hij ziet er echt heeeeeeeeel goed uit. Maar ik wil hem eigenlijk pas lezen als ik de andere twee delen ook heb.

sint4

Ook kreeg ik twee DVD’s. Namelijk The Fault in Our Stars (welke ik dus nog niet gezien heb) en City of Bones. Nee, dat is niet de beste film.. Maar ik wilde hem toch graag hebben.. Ik vind het namelijk zo’n ideale film voor tijdens een vrije middag als het regent.

Ook kreeg ik twee doosjes met Smekkies in alle smaken! Ze zijn heel anders dan vroeger, maar ze zien er vet tof uit. Mega zonde om te openen eigenlijk!

En tot slot, een bol.com kaart. Altijd handig en die gaat zeker van pas komen! Al moet ik eerst maar eens die enorme stapel ongelezen boeken maar eens inkorten!

Naast deze boekige cadeautjes, kreeg ik ook nog een receptenbord, uilenhangers voor in de kerstboom en papieren lantaarntjes met uilen.

Tags: , , , ,

Divider

26 responses to “Gekregen met Sinterklaas

  1. Amy

    Mooie stapel! Ik kreeg ook van de Sint boek-achtige dingen! Namelijk een abonemment op de bibliotheek en maar liefst 3 boekenbonnen met een flinke waarde! Anyway, ik ben beniewd wat je van de manga vindt, hij lijkt mij heel goed!

  2. Wauwieee, wat veel ๐Ÿ˜€ Super leuk! Kleine tip voor als je toch de Bertie Botts Every Flavour Beans open gaat maken – eet de ‘vomit’ smaak niet op, al ben je nog zo nieuwsgierig xD

    • Hahaha! Maar inderdaad jammer! Voordat ik samenkwam met mijn vriend, vierde ik eigenlijk ook geen Sinterklaas meer.. Maar bij hen thuis is het traditie. Vind ik helemaal niet erg natuurlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.