Geef een boek cadeau 2021

Geplaatst op 8 mei 2021 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Yes, de actie is er weer! Geef een boek cadeau is een fantastisch initatief om boeken voor iedereen beschikbaar te maken. Dit jaar scoor je De brief voor de koning van Tonke Dragt voor maar €3,50! Het boek is te verkrijgen in iedere boekhandel en een echte klassieker.

Het idee is natuurlijk dat boeken voor elk kind toegankelijk zou moeten zijn. Een gratis bibliotheekabonnement is natuurlijk fantastisch, maar een boek in de kast hebben staan is nog laagdrempeliger. Dat lezen goed voor je is hoef ik jou niet meer te vertellen, maar boeken zijn echt niet heel vanzelfsprekend in het leven van kinderen. En dat moet veranderen. Dus koop een boek voor jezelf, je nichtje, je buurjongen, een schoolklas en geef ze dat boek cadeau. Want deze klassieker (waarvan de serie nu op Netflix staat!) zou in geen enkele boekenkast mogen ontbreken!

EEN JONGE HELD
EEN GEHEIME OPDRACHT
EEN ONGELOOFLIJK AVONTUUR

Tiuri is bijna ridder. Nog één nacht scheidt hem van de ridderslag. Deze laatste nacht moet hij in afzondering en absolute stilte doorbrengen. Juist dan klinkt er een schreeuw om hulp. Als Tiuri antwoordt, wordt hij geen ridder. Maar het gaat om leven en dood… Tiuri opent de deur.
De nachtelijke bezoeker stelt hem een vraag die zijn leven zal veranderen. Hij moet een geheime brief bezorgen aan de koning aan de andere kant van de bergen – een brief die het lot van het hele koninkrijk zal bepalen. Tiuri moet alles achterlaten: zijn thuis, zijn dromen – voor een opdracht die hem zijn leven kan kosten.

Ik heb hem zelf al in huis (de actie is op 23 april ingegaan) en kijk er enorm naar uit om dit boek te gaan lezen.

Heb jij De brief voor de koning al in huis gehaald?

Tags:

Divider

2 responses to “Geef een boek cadeau 2021

  1. Lotte

    Ik raad het boek ook zeker aan! Ik heb hem al veel langer in huis en heb hem al meerdere keren gelezen (omdat ik het er helemaal mee eens ben dat boeken in de boekenkast veel toegankelijker zijn). Blijft elke keer toch weer leuk om te lezen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.