Februari wrap-up

Geplaatst op 1 maart 2023 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Het was even een tijdje stil he? Vroeger zou dat niks voor mij zijn geweest, maar nu had ik het nodig. De week voor de voorjaarsvakantie – of carnavalsvakantie, zoals ze het hier noemen – was enorm druk. Normaal is de toets/projectweek altijd heel relax, maar nu moest ik vanalles regelen en doen. Ik coördineerde auteursbezoeken, volgde een interessante training en had een aantal overleggen staan. Dus toen ik die donderdag mega beroerd was, stond ik puur op karakter te werken. Gelukkig mocht ik vrijdag op tijd naar huis, want ik stond op omvallen.

In de vakantie was het niet veel beter. Maar één dag voelde ik me een beetje oké en daarna kwam het erger terug. Ondertussen ben ik al 1,5 week aan het hoesten. Ik ben weer aan het werk, maar nog steeds op karakter. Ik ploeter me door mijn mail en afspraken heen en probeer er niet teveel naast te doen.

Toch heb ik wel echt een fijne vakantie gehad. Ik heb een paar leuke dingen gedaan en op de andere momenten echt de rust gepakt. Ik ben naar de leesclub geweest, heb een uur gewandeld in het bos, vierde Lily’s derde verjaardag, ging naar Wardruna, ging een dag naar de sauna en een dag naar Heksfest. Ik speelde uren en uren Hogwarts Legacy, las een beetje en mocht erbij zijn toen Lily ging trakteren op de opvang. Het was een feestje. Ik heb er echt van genoten, ook al voelde ik me meer vaatdoek dan mens.

Wat heb ik in februari gelezen?

 • Gevalletje borderline – K. Hulshof
 • Een steekje los – I. ter haar
 • De boy, the mole, the fox and the horse – C. Mackesy
 • Legends & Lattes – T. Baldree
 • Eetgestoord – C. Simons
 • Blade of secrets – T. Levenseller
 • De prins van toorn – K. Maniscalco
 • Zo lief als de dood – H. Jackson
 • w.i.t.c.h. 79 t/m 82
 • Jacoba, dochter van Holland – S. van der Vlugt
 • De wijsheid van de heks – S. Smid

Niet uitgelezen heb ik The once and future witches. Het pakte me niet en ik vond het vrij saai. Ik besloot dat het leven te kort was daarvoor.

Het valt me eigenlijk helemaal niet tegen hoeveel ik heb gelezen. Wel had ik verwacht meer te kunnen lezen in de vakantie, maar door ziekte en Hogwarts Legacy lukte dat dus niet. En dat is prima.

Nieuwe boeken in februari

Ook in februari mocht ik weer wat boeken toevoegen aan mijn collectie. Natuurlijk ook alvast mijn eigen boek, wat echt heel speciaal blijft.

Daarnaast kreeg ik Rijk van licht en sterrenstof en Dochter van de scharlaken rozen van uitgevers en Maanmagie van een vriendin. Deel 22 van de Witch graphic novels kocht ik zelf.

Wat wil ik in maart gaan lezen?

Kijk, ik wil geen TBR meer maken, maar toch zijn er wat boeken waar ik in maart zeker in wil lezen. Zo ben ik met wat vrienden begonnen aan een buddy reread van A Court of Thorns and Roses. Heel langzaam en we bespreken echt elk hoofdstuk.

Daarnaast bespreken we aan het einde van de maand Fairy tale met de leesclub, dus in deze dikkerd moet ik wel beginnen!

En tot slot ben ik bezig met Belladonna, dus die lees ik komende maand ook sowieso!

Leuke dingen in het verschiet

Maart wordt weer een volle maand! Ik ga een paar keer uit eten, vier weer een jaarfeest, ga een weekendje weg met de heksen van de jaaropleiding, ga naar een high tea, organiseer weer een leesclub én mijn boek komt uit. Ik heb mijn exemplaren al binnen en ik vind ze zó ontzettend mooi geworden.

Tags:

Divider

One response to “Februari wrap-up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.