Een prentenboek gemaakt!

Geplaatst op 24 juni 2024 door Emmy in Uncategorized / 0 Comments

Op mijn werk bieden ze in het kader van vitaliteit een heleboel verschillende soorten activiteiten aan. Een van die activiteiten was een cursus prentenboek maken. Helemaal in mijn straatje dus! Ik besloot mezelf op te geven (ik had spijt dat ik de vorige ronde niet meedeed) en voor ik het wist zat ik eens in de maand/twee maanden een dinsdagavond op school om samen met collega’s te werken aan onze eigen boeken.

In eerste instantie was de instructie dat we gingen knippen en plakken a la Rupsje nooitgenoeg. Nu merkte ik al bij les 1 dat hem dat voor mij niet ging worden. Ik liep tegen zaken aan waar ik gefrustreerd van werd, iets wat juist niet de bedoeling was van deze cursus.

Uiteindelijk is het gelukt. Half geschilderd. Half digitaal.

De avonturen van Mermaid: de verdwenen hoorn

Op een dag valt er een hoorn op Mermaid’s hoofd. Van wie is die hoorn? Ze gaat op zoek naar de eigenaar samen met een kat die haar wel met zijn badkuip over het eiland wil duwen.

Ik heb dit boekje volledig zelf getekend en geschreven, met Lily in mijn achterhoofd. De hoofdpersonages zijn dan ook geïnspireerd op haar favoriete knuffels.

Lily’s reactie was echt goud. Ik moest het boekje meteen twee keer voorlezen (het liefst vaker) en tja, ik vind hem ook ontzettend mooi geworden. Ik krijg ook allemaal lieve reacties van mensen die óók een exemplaar willen, en daarom heb ik besloten om hem extra te laten drukken. ZO SPANNEND. Dus mocht je ook een verhaal over Mermaid willen lezen, stuur me dan vooral een berichtje!

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.