Een nieuwe bewoner in mijn boekenkast

Geplaatst op 14 februari 2015 door Emmy in Haul / 7 Comments

En hij heet Castiel.

En ik ben er kei blij mee. Want Funko Pop’s zijn tof en deze was behoorlijk schaars geworden. En tja.. Ik heb een Castiel obsessie. Toen hij binnenkwam en ik met een grijns van oor tot oor op de bank zat, gooide hij er uit dat die obsessie wel erg groot werd. Maar he, hij verwachtte eigenlijk dat ik eindelijk een Oberyn had gevonden. Dus eigenlijk telt zijn opmerking van niet.

Deze Castiel Funko Pop heeft doorzichtige vleugels en toffe details als een verkeerd zittende stropdas. Ik ben heel blij dat ik hem heb en hoop mijn Funko Pop verzameling ooit nog meer uit te breiden; want Dean, ja die wil ik eigenlijk ook nog!

Hieronder een paar mooie foto’s van mijn nieuwe boekenkastengel.

cass1

Die doosjes alleen al zijn zo tof! Achterop staat welke er nog meer in dezelfde serie zitten. Wel apart dat ze 17+ zijn.

cass2

Hier is hij dan! Met de trenchcoat, stropdas én vleugels.

cass3

I like the hair. Ik wilde perse die met vleugels, want ik vind de standaard houding van de Funko’s soms best stom. Zonder vleugels was hij zo kaal! En daarnaast is het gewoon een engel, die horen vleugels te hebben. Aldus ik toen ik 6 was.

cass4

Hier mag je staan, totdat ik je ergens anders wil.

cass6

Op dezelfde plank staat namelijk Jon Snow (bij de Game of Thrones boeken)!

Hebben jullie een Funko Pop?

Tags: , ,

Divider

7 responses to “Een nieuwe bewoner in mijn boekenkast

  1. Lucy vindt het héél gemeen dat je van mening bent dat Engelen vleugels horen te hebben en voelt zich uiterst gekrenkt in haar engeleneer :-p Haha, nee hoor, leuke aanwinst! Al vind ik Castiel in het laatste seizoen dat ik momenteel aan ’t kijken ben wel niet meer zo leuk als op het begin 😮

    • Bij welk seizoen ben je? Angels are dicks. In Supernatural dan.. haha

      Maar je had mij eens boos moeten zien als 6 jarige, omdat ik geen vleugels kreeg als kerstengel.

  2. Ik ben een tijdje terug dankzij Lieke op de Funko Pop site terecht gekomen en zag er meteen een heel deel die ik graag wil hebben. Misschien moet ik daar ook maar eens een lijstje van maken, vermits ik zo’n lijstjes-persoon ben en dan vervolgens duimen dat ik er af en toe ook eentje mag afvinken. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.