Dutch Comic Con Haul

Geplaatst op 28 maart 2016 door Emmy in Haul / 10 Comments

Afgelopen weekend was ik op Dutch Comic Con, een conventie die voor de tweede maal werd georganiseerd en door ongeveer 25.000 mensen werd bezocht. Ik was beiden dagen aanwezig en ging natuurlijk niet met lege handen naar huis. In deze blogpost laat ik zien wat ik allemaal meenam. Zit je klaar voor mijn Dutch Comic Con Haul?

haul

Natuurlijk kreeg ik ook wat flyers en dergelijke, maar dit is wat ik voor mezelf mee naar huis nam. Funko’s en boeken. Just the way I like it.

haul2

Dit zijn de boeken die ik mee naar huis nam. Allereerst zie je Kindred Spirits, van Rainbow Rowell. Dit is het speciale boekje van World Book Day en Eline heeft hem voor me geregeld. Ik heb hem al gelezen en vond hem erg leuk!

ABC had een facebookactie waarbij je met een selfie een gratis boek mocht ophalen. Rob en ik wisten zo twee boeken te scoren: Ice like fire, die gesigneerd is en waar ik onlangs het eerste deel van kocht en On the edge of gone. Deze mooie hardcover zocht ik uit omdat Corinne ook aanwezig was en ik wel erg benieuwd ben naar het boek.

De drie boeken van Zilverbron kreeg ik als recensie-exemplaar. HOE TOF IS DAT!? Ik ben echt benieuwd naar deze boeken. Het gaat op Het vergeten koninkrijk, vanbinnen en vanbuiten en De 7 krachten. Binnenkort kunnen jullie dus heel wat recensies verwachten van fantasy verhalen van Nederlandse bodem.

haul3

Naast de gratis button en boekenleggers die ik voor medebloggers scoorde, kocht ik ook drie funko-pops! voor mezelf. Allemaal van Supernatural! Namelijk: Sam, Castiel ‘Steve’ en Castiel ‘The Frnech Mistake’. De laatste is een exclusive en ik ben er zoooo blij mee!

haul4

Tot slot kocht ik op dag twee – na lang twijfelen vanwege de prijs – een armbandje met bedeltjes. Ik vond de bedels nog best duur, maar toch ben ik er heel blij mee! Er hangen nu zes bedels aan en ik hoop dat hij ooit helemaal vol hangt! Het zijn bedels van Harry Potter, Charmed en Supernatural, maar ik heb een paar subtiele gekozen, omdat ze dan ook voor andere dingen staan waar ik van houd.

Van links naar rechts

  • Boekje (charmed)
  • Uil (Harry Potter)
  • triquetra (Charmed)
  • Snaai (Harry Potter)
  • Engelenvleugel (Supernatural)
  • Pentagram, anti-demon (Supernatural).

#fandoms #dcc #harrypotter #supernatural #charmed #blogger

Een video die is geplaatst door zonenmaan (@zonenmaan) op

Ik ben echt blij met mijn aankopen!

Heb jij nog wat gescoord bij Dutch Comic Con?

 

Tags: ,

Divider

10 responses to “Dutch Comic Con Haul

  1. Oh ik wist helemaal niet dat ABC die actie had, anders had ik er sowieso ook aan meegedaan! :C Heb zelf ook twee funko’s (Scarlet Witch van Civil War en Doornroosje) gekocht en verder alleen maar comics :3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.