Deze young adults verschijnen in september

Geplaatst op 30 augustus 2021 door Emmy in Boeken / 0 Comments

De vakantie is voor sommigen al voorbij en ook ik begin weer met werken. De vakantie ging heel snel, maar ook weer lekker traag. Ik las heel veel, deed een aantal andere dingen die ik echt wilde doen en ook een aantal dingen helaas niet. Maar he, daar ga ik het binnenkort wel even over hebben! Vandaag wil ik laten zien welke young adult en fantasyboeken we in september kunnen verwachten.

Blood and Ash 1 -   Uit bloed en as

Ik heb deze al mogen lezen en ik moet zeggen dat ik dit het leukste boek van Jennifer L. Armentrout tot nu toe vind. High fantasy ligt haar wel. Binnenkort lees je mijn recensie!

Het Hawthorne-mysterie 2 -   De verloren erfgenaam

Ik vond deel 1 zo verdomd leuk… fijn dat we niet zo heel lang op deel 2 hoefden te wachten! Deze wil ik zeker lezen.

De laatste uren 1 -   Ketting van goud - Luxe

De nieuwe serie van Cassandra Clare verschijnt bij een andere uitgeverij. En zij trappen meteen af met een speciale editie.

Contender 3 -   De overwinnaar

Zelf volg ik deze serie niet, want hij trok me na het lezen van deel 1 niet. Maar het nieuwe deel verschijnt deze maand!

Lock Down
Fate: The Winx Saga  -   Fate: The Winx Saga

Ik vond de netflixadaptatie van Winx een enorme guilty pleasure. Kan het beter? Absoluut? Is het slecht? Waarschijnlijk. Maar ik zat aan de buis gekluisterd. En er komt dus ook een boek! HA! Dat wordt smullen.

Woestijndief 2 -   De Meesterdief

Het vervolg op de Woestijndief verschijnt komende maand.

Het geheim dat we delen

Bucketlist vol geluk

Deze vrolijke kaft spreekt me meteen aan! Het boek gaat over een meisje dat haar overleden moeders bucketlist gaat aanpakken. Niet meteen een boek voor mij, maar ik denk wel voor vele anderen!

Sex Education - De roadtrip

Ik vind de serie echt fantastisch en wacht vol smart op het laatste seizoen. Er verschijnt deze maand ook een boek: zou die net zo leuk en pakkend zijn? Laten we het hopen!

Nachtvlucht

Hier zullen mijn leerlingen vast weer van smullen!

Gewoon mezelf

No fear

Op het eerste oog lijkt dit een vrij standaard middelbareschool verhaal te zijn. Ik denk echter dat het veel meer diepgang heeft dan verwacht en dat het hebben van angsten en hoe hiermee om te gaan, een grote rol speelt.

Ready Player Two

Ready player one vond ik een erg bijzonder boek. Zou deel 2 net zo indrukwekkend kunnen zijn?

Vuurbloed 1 -   Twaalf en het Bevroren Bos

Deze spreekt me aan vanwege het historische aspect. Ik ben dol op boeken die in het verre verleden afspelen. Als klein meisje droomde ik al helemaal weg bij die verhalen.

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.