Deze young adults verschijnen in oktober

Geplaatst op 29 september 2020 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Oktober staat weer voor de deur: de maand van Halloween en pumpkin spice lates (ja, ik ben ook zo basic). Herfstbladeren en dikke truien: ik heb er zin in! Kaarsen aan en een grote kop thee en lekker lezen op de momenten dat het kan. Ik heb weer een aantal boeken uitgezocht die in oktober zullen verschijnen.

Young adults in oktober

Klik op het omslag om meer over de boeken te weten te komen.

Tussen de sterren 1 - Verliefd

Een nieuwe Anna Todd. Nu spreekt mij dit zelf niet aan, maar ik kan me voorstellen dat anderen dit fantastisch zullen vinden.

Vervloekt 1 - Een vloek zo eenzaam

YESSSS. Deze wil ik! Ik leende nog voor ik wist dat er een vertaling kwam een Engels exemplaar van Priscilla, maar zodra ik wist dat Blossom Books hem zou gaan uitgeven, kocht ik zelf nog geen boek. Ik vind dit echt een heel tof boek en kijk er enorm naar uit hem te kunnen herlezen! Dit is een fantastische hertelling van Belle en het beest!

Vlucht

De leerlingen op school zullen vast nu kunnen wachten op dit boek. Mel Wallis de Vries wordt namelijk echt heel veel gelezen. Dit zal wel weer een topper zijn!

When it's real

Is popsterromance je ding, dan wil je dit boek lezen.

Tussen de beesten en wilde rozen

Dit boek wil ik ook zoooo graag lezen. Het klinkt fantastisch en helemaal mijn ding.

Shine

Een boek voor alle k-pop lovers! Ik dacht eerst: nah, maar eigenlijk klinkt het wel als heerlijke drama!

Het huis zonder einde

Een nieuwe jeugdhorror van Danielle Bakhuis. Dit is een boek dat ik zelf ook veel zal aanraden, omdat het een genre is waar veel vraag naar is. Wat kan ik zeggen: jongeren houden van spanning.

De terugkeer van de koningin 2 - Het verzet van de koningin

Ik had eigenlijk de hoop opgegeven dat dit boek uitgegeven zou worden, dus ik had echt net het Engelse boek gekocht toen hij werd aangekondigd. Nu wil ik echt de Nederlandse lezen, want deel een vond ik zo ontzettend tof. Echt een aanrader.

De Academie

Dit klinkt duivelsgoed.

Tweestrijd

Tweestrijd gaat over het verzet in de tweede wereldoorlog. Klinkt goed!

Slapen in een zee van sterren

Geen YA, maar wel fantasy! Eragon was niet mijn ding, dus ik weet niet of dit wel iets voor mij gaat zijn, eerlijk gezegd. Het is wel totaal anders, want dit is sci-fi.

Ook komt Wat zou Justyce doen? van Nic Stone uit.

Er staan echt een aantal boeken op deze lijst die ik heel graag wil lezen, vooral de drie fantasyboeken eigenlijk

Welk boek staat er hoog op jouw lijst?

Tags: ,

Divider

5 responses to “Deze young adults verschijnen in oktober

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.