Deze young adults verschijnen in mei

Geplaatst op 29 april 2020 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Terug van weggeweest: een overzicht met de te verschijnen young adults van de komende maand. Ik vind dit zelf ook altijd erg handig en overzichtelijk om te weten, maar ik ga wel een iets andere vormgeving hanteren. Ik stoorde me namelijk vreselijk aan het feit dat ik de afbeeldingen niet meer recht kreeg. Ik zal dus een lijst maken en enkele kaften toevoegen ter illustratie.

Zoals altijd is de link klikbaar om extra informatie over het boek te achterhalen. Je komt via een partnerlink uit bij Bol.com. Als je een boek koopt via mijn link, dan krijg ik daar een klein percentage over, wat ik vervolgens gebruik om de hosting van te betalen. Ik moet echter bekennen dat ik in tweestrijd ben: het liefst zou ik namelijk zien dat jullie elk boek bij de reguliere boekhandel zouden kopen, zeker in deze tijd. Aan de andere kant: ik moet ook eten. #verscheurd. Maargoed.. zullen we even naar de nieuwe boeken gaan kijken?

Nederlands

De ballade van slangen en zangvogels – Suzanne Collins
De beminde – Kiera Cass
De uitdager – Taran Matharu
TBS – Natasza Tardio
Buren with benefits – Lisette Jonkman
Het hart van de adelaar – Emmelie Arents
Het offer – Marguerita le Roy

Sowieso kijk ik erg uit naar de nieuwe Hunger Games, omdat ik enorm benieuwd ben of Suzanne Collins jaren na dato nog in staat is deze wereld te verkennen. En of het wat is, natuurlijk! Wel nice: de hardcover is te reserveren voor de prijs van de paperback! Ook De beminde staat hoog op mijn wishlist. Kiera Cass blijft immers een guilty pleasure en we hadden al een tijdje niks van haar gehoord. En zeg nu zelf: het omslag is toch betoverend?

Buren wit benefits is niet helemaal nieuw, maar verschijnt nu wel eindelijk op papier! Ik ben enorm benieuwd en kijk er naar uit het boek te lezen (mijn zusje ook!).

Daarnaast zien Het hart van de adelaar en het offer er qua kaft ook fantastisch interessant uit!

Engels

Love & other curses – Michael Thomas Ford
War of the bastards – Andrew Shvarts
Like a love story – Abdi Nazemian
We Contain Multitudes – Sarah Henstra
The Afterward – E. K. Johnston
Amelia Westlake Was Never Here – Erin Gough
Nowhere on earth – Nick Lake
The Betrothed – Kiera Cass
The Ballad of Songbirds and Snakes – Suzanne Collins
Path of night – Sarah Reese Brennan
Dark Skies – Danielle L. Jensen
The Life and Medieval Times of Kit Sweetly – Jamie Pacton
Clap When You Land – Elizabeth Acevedo
The House of Dragons – Jessica Cluess
Girl, Serpent, Thorn – Melissa Bashardoust
Aurora Burning – A Kaufman & J Kristoff

En nog vele andere boeken…

Of er echt iets is verschenen in het Engels waar ik echt naar uitkijk? Nee. Wel kijk ik uit naar The Notorious Virtues, maar die schijnt verplaatst te zijn.

Tags: , ,

Divider

One response to “Deze young adults verschijnen in mei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.