Deze young adults verschijnen in februari

Geplaatst op 30 januari 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

De eerste maand van 2022 is alweer voorbij. Januari duurt voor mijn gevoel altijd eindeloos lang, maar nu was het extra vreemd: ik kreeg corona en moest in quarantaine. Helaas bleef ik langer ziek, waardoor het aan de ene kant heel snel ging en aan de andere kant erg traag. Laten we snel gaan kijken welke young adult boeken er in februari zullen verschijnen.

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen en het eventueel aan te schaffen.

Crescent City 2 -   Huis van lucht & adem

Veel lezers staan te springen om het nieuwste boek van SJM. Ik ben zelf ook erg benieuwd waar het heen zal gaan. Ik moest echt even in het vorige boek komen: in mijn beleving was hij dikker dan nodig en waren alleen de laatste 300 pagina’s echt spannend. Dit zal ook wel weer een baksteen worden: ik kijk er naar uit!

Zo lief als de dood

Het derde deel zal komende maand uitkomen. Zelf heb ik deze serie nog niet gelezen, maar ik hoor er zo ontzettend veel goede dingen over dat ik me er misschien toch aan moet gaan wagen.

Moordgids voor lieve meisjes

En dit is dus het eerste deel. De reden waarom ik hem deel is omdat er komende maand een midprice editie van 9 euro verschijnt. SAY WHAT!? Daar kan je hem niet voor laten liggen.

De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam

Dit boek kende ik nog niet, maar gaat onder andere over identiteit en seksualiteit en daar mogen altijd meer boeken over verschijnen. Het klinkt interessant en ik hoop dat de bibliotheek hem aankoopt voor mijn mediatheek.

Politie niet betreden  -   Geen weg terug

Een spannende jeugdthriller over het vinden van heel veel geld.

Aan de andere kant van geluk

Dit boek gaat over vriendschap, meer dan vriendschap en het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Niet perse mijn soort boek, maar wellicht spreekt het je wel aan!

Het IJzerzwaard

Joehoeeee Het IJzerzwaard komt uit! Ik ben dol op de Iron Fey serie van Julie Kagawa. Hopelijk biedt dit boek de antwoorden en de verrassende wendingen die ik een beetje miste in het voorgaande deel.

De Grijze Jager 16 -   De vlucht uit Falaise

Grijze jager fans opgelet, het 16e deel verschijnt komende maand! Ik heb wat in te halen, want ik ben pas bij boek 3!

Het Bouwplan

Ter afronding geen YA, maar een sciencefiction boek dat je misschien wel zal aanspreken.

In februari verschijnt er niet superveel, maar er zitten wel echt hele toffe boeken tussen. Zelf kijk ik er vooral naar uit om Huis van lucht en adem te kunnen lezen. Maar ook Het IJzerzwaard staat hoog op mijn radar.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.