Deze young adults komen uit in juni

Geplaatst op 31 mei 2019 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Elke maand vind ik het weer een feestje om een lijst samen te stellen boek young adults die uitkomen. Ik word er ook een beetje hebberig van, want ik ontdek eigenlijk altijd wel nieuwe toffe boeken waar ik het bestaan nog niet van wist. Dit zijn de meeste young adults die uit zullen komen in juni. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Je merkt trouwens dat dit echt een uitgeefmaand is. Handig voor tijdens de zomervakantie, natuurlijk! Maar goed dat we net vakantiegeld hebben gekregen…

Nederlands

De Royals 3,5 - Hartstocht
Ziel van het zwaard
Contender 1 - De uitverkorene

Deze serie van Julie Kagawa was niet helemaal wat ik had gehoopt, vooral omdat ze er zelf zo enorm naar uitkeek om over een kitsune te schrijven. Toch ben ik wel benieuwd naar Ziel van het zwaard. Ook naar het nieuwe boek van Taran Matharu ben ik erg benieuwd! De Royals lees ik zelf niet, maar velen zullen vast heel blij zijn met deze novelle. Het eerste deel is vanaf deze maand ook maar 7,50, geloof ik!

Lux - Shadows
Her Royal Highness
Wanhoop

Ik kijk vooral uit naar Her royal highness. Ik vond het eerste boek echt heerlijk! Ik hou wel van dit soort drama.

Slated 2 - Gebroken
Wonderlust
Dat stomme boek

Jaaaa! Gebroken! Ik kijk echt enorm uit naar dit vervolg. Ik ben echt heel benieuwd hoe het verder gaat: de serie schijnt met het boek bezet te worden. Wonderlust lijkt me ook een leuk boekje.

Toffee
The Perfectionists
Momentum

Wat komen er lekker veel boeken uit deze maand, he? Hebberig word je ervan! Fans van Pretty Little Liars kunnen hun hart ophalen deze maand. Zelf ben ik benieuwd naar Momentum en naar Toffee. Dit laatste boek zal vast weer een enorme tranentrekker zijn.

Hashtag hiernamaals
De held van Anwyn
Izzy + Tristan

Er komen nog twee boeken uit bij DVP waar ik erg veel interesse heb. Bijvoorbeeld Hashtag Hiernamaals, Vanessa’s nieuwe boekbaby. Wij schreven tegelijk aan ons verhaal tijdens de moon YA contest en ik vind het heel leuk om te zien dat het uitgegeven wordt!

Match
Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog

Hey! Een nieuwe Buddy Tegenbosch! In juni komt De verminkte koning van Leigh Bardugo ook uit. Ik heb zelf de box besteld, dus ik ben heel benieuwd wat daar in gaat zitten! Ook komt het nieuwe boek van Chinouk uit, Break a leg.

Engels

Waar juni in het Nederlands echt een goedgevulde maand is en juli vrij leeg, heeft de Engelse markt het verspreid over de twee. Toch verschijnen er deze maand weer genoeg toffe boeken.

Ghosts of the Shadow Market
Sorcery of Thorns
Storm and Fury

Zal Cassandra Clare ooit stoppen met boeken over haar Shadowhunters? Toch blijf ik ze kopen. Ook ben ik benieuwd naar Sorcery of Thorns. Maar dat komt misschien ook wel door de prachtige kaft. Ik heb een zwak voor mooie plaatjes.

Kingsbane
Soul Of The Sword (Shadow of the Fox, Book 2)
The Rest of the Story

Ook de Engelse versie van boek twee van Shadow of the Fox komt deze maand pas uit. Ik vind het superchill wanneer boeken tegelijkertijd verschijnen.

Riverdale
The Modern Faerie Tales
Let Me Hear a Rhyme

Ah yes! Ik wilde Holly Black’s faerietales altijd al eens kopen en nu zijn ze gewoon gebonden in een prachtige bundel. MOET HEBBEN.

Sea Witch Rising
The Dangerous Art of Blending in
Dev1at3 (Deviate)

Sprookjes blijven duidelijk een hype.

Where I End And You Begin

Girls of July
Seafire

Seafire ziet er heel erg vet uit!

All Of Us With Wings
Girl in a Cage
The Brightsiders

Deze boeken klinken ook erg leuk! Hoe tof is het trouwens dat steeds meer bekende fanart artist boekomslagen mogen illustreren?

Wat een lijst! Ik heb zo veel boeken die me tof lijken en die ik toe ga voegen aan mijn wishlist.

Welk boek staat er bovenaan jouw lijstje?

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Deze young adults komen uit in juni

  1. Kristina

    Ik ben helemaal weg van de Royals dus ik ben blij dat hier wordt Gideon story in boek uitgegeven.
    Cassandra blijft voorlopig bij de shadowhunters, als je uitleest de derde Duistere macht boek merk je wel dat ze nog lang niet klaar is. En op haar homepage staat dat ze doet nu nog eerst 3 boeken schrijven van de zoon Wil Herondale en dan pas komt met de laatste 3 boeken met Clary en Jace. Dus voorlopig krijgen we nog genoeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.