Deze boeken verschijnen in april

Geplaatst op 28 maart 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

April dient bijna aan en dus is het weer tijd om uit te zoeken welke toffe young adult en fantasyboeken er zullen verschijnen op de Nederlandse markt. Als je op het omslag klikt kan je meer over het boek lezen en het eventueel bestellen. Daarvan krijg ik een klein percentrage. Dit kost jou natuurlijk niks extra’s.

Het is alweer even geleden dat ik het eerste boek las en hoewel ik hem zeker het beste vind van deze auteur, wist ik niet of ik verder wilde. Onlangs ben ik toch begonnen in deel twee en ik moet bekennen: ik ben hooked. Maar goed dat ik nog even vooruit kan, dus!

Vampiers. Met magie. Op een school. Klinkt als een nieuwe Twilight.

Lotte’s nieuwste boek komt uit! Weer een historisch verhaal en dit keer speelt het zich af in Londen.

Deze serie is zó leuk. Echt een aanrader.

Een lekker dun, maar volgens mij ook weer superspannende novelle van Blossom Books.

Ook dit boek klinkt superspannend. Is het een catfish of niet? Dit gaan veel jongeren fantastisch

Dit boek mag ik lezen! En het klinkt heel tof en interactief, want er is een playlist bij. Oh en kleurillustraties!

Ik ben hier echt benieuwd naar. Deel 1 was echt tof en duister. Maar ik moet boek 1 nog wel een keertje herlezen denk ik. Wel weet ik zeker dat het boek visueel gezien echt prachtig wordt.

Gothic zeemeerminnen. Do I need to say more? Het klinkt echt mega vet.

En tot slot!

Ik vind er aardig wat mooie boeken tussen zitten.

Welk boek staat er op jouw verlanglijstje?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.