Deze boeken stop ik in mijn koffer

Geplaatst op 11 augustus 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Lezen op vakantie: ik vind het heerlijk! Vroeger, als we bijvoorbeeld een weekje naar Turkije gingen in de meivakantie, zat de helft van mijn koffer vol met boeken. Minstens één voor elke dag, net zo essentieel als een onderbroek. Want zonder boeken zitten? Dat kan echt niet. Ik herinner met ook vakanties in Italië dat ik wél door mijn boeken heen was en daarom maar de boeken van mijn ouders las. Tja. Lezen en vakantie zijn in mijn boekje onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is maar goed dat er nu ereaders bestaan.

Toch zal dat nu een tikkeltje anders zijn, want we gaan niet naar een warm oord om te luieren en met een rondrennende peuter is het niet mogelijk om constant met mijn neus in de boeken te zitten. En dat is prima, want ik heb heel veel zin om allemaal toffe dingen te gaan bekijken in… Schotland! Ha! Zin in.

Ik neem echter toch een stapel boeken mee. Eerst dacht ik: ja, ik neem drie boeken mee en mijn ereader. Maar toch heb ik net nog twee extra boeken klaargelegd, zodat ik een keuze heb. In A Touch of Darkness wil ik nog beginnen voor we gaan, maar ik denk niet dat ik hem uit heb voor we gaan.

Daarnaast gaan we met de boot enaangezien ondergetekende zeeziek wordt en niet tegen reistabletjes kan, zal ik vast veel liggend en lezend doorbrengen.

En je kan maar beter wat te kiezen hebben, toch?

Ik neem mee:

  • A touch of darkness
  • Bad boys for life!
  • Efter
  • De pijn die wij verbergen
  • Duistere dagenraad

Een prima mix tussen contemporary, boeken van school, dik en dun en fantasy, denk ik zo. En al lees ik er maar één: ik vind het allemaal helemaal best.

Neem jij ook altijd veel boeken mee op vakantie?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.