Deze boeken neem ik mee op reis

Geplaatst op 18 augustus 2021 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Nog eventjes en we gaan echt even weg. Tuurlijk is zo’n lange vakantie thuis ook lekker, maar écht even weg zijn, daar heb ik veel behoefte aan. Ik ben dan ook blij dat we nog een weekje naar Drenthe gaan. Er komen even een weekje geen blogposts, even een weekje niet aan werk denken: een weekje NIKS. Maar ik neem natuurlijk wel een tas vol boeken mee en die wil ik natuurlijk wel even laten zien.

Laat ik beginnen met mijn iPad, die je niet op de foto ziet. Naast dat ik hem mee wil nemen om te kunnen tekenen, staan er ook een aantal boeken op die ik mag lezen in het kader van wat blogtours. Zo lees ik Uit bloed en as van Jennifer Armentrout en Water van Holly Black hopelijk lekker daar in het Noorden van het land.

Ook voor een blogtour én omdat het me gewoon een heel fijn en mooi boek lijkt, is Ondine, het nieuwste geesteskind van Arby Valentine (Ja, Valentijn!). Het is een queer new adult hertelling van de Kleine Zeemeermin en het kan haast niet anders dan dat het fantastisch wordt.

Omdat ik niet veel zware dingen wil lezen op vakantie neem ik ook Bridgerton – the duke & I mee. Ik vond de serie heerlijk en kan niet wachten om er ook op papier van te smullen.

Mijn gamende kind is niet perse een boek dat ik zelf zou uitzoeken. Ik begin in september echter in een nieuwe studie en dit is een van de boeken die we gaan lezen en gebruiken. Ik wil hem alvast lezen. Op mijn iPad staan ook nog andere boeken die ik nodig heb.

Vele hemels boven de zevende schijnt geen luchtig boek te zijn, maar als het goed is wel erg mooi. Ik ben benieuwd of het me aan zal spreken. Ik neem hem in ieder geval mee!

Tot slot: De vloek van de Tahiéra. Dit is een fantasyboek met Keltische invloeden, dus vast helemaal mijn ding!

Ik heb ook mijn ereader ingepakt – mocht ik klaar zijn met de iPad, maar aangezien ik daar ook nog het nieuwste boek van Vanessa, hoofd, hart, haggis heb opgezet, kom ik daar vast totaal niet meer aan toe!

Hoeveel boeken neem jij altijd mee op vakantie?

Tags: ,

Divider

2 responses to “Deze boeken neem ik mee op reis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.