Deze boeken ga ik zo erg lezen tijdens mijn kerstvakantie

Geplaatst op 19 december 2014 door Emmy in Boeken, TBR / 8 Comments

HIEP HOI. De laatste opdrachten zijn ingeleverd en eventjes geen voorbereiding voor stage. En als alles goed loopt betekent dat dus dat ik eventjes wat vrije tijd heb waarmee ik rust in mijn hoofd kan kweken. En o wat had ik daar een behoefte aan zeg! Eventjes die batterij opladen voordat de eindsprint van het afstuderen begint.

Ik heb een groot aantal boeken op mijn TBR plank staan en mijn Goodreads Reading Challenge al lang gehaald, maar toch wil ik nog een aantal boeken weglezen gedurende deze vrije tijd. Ik kijk er echt al WEKEN naar uit. En nu is het gewoon zo ver ~SQUEEEEE. Naast mijn TBR van deze maand heb ik nog een aantal boeken uitgezocht die ik graag deze vakantie wil gaan lezen. Dit is absoluut geen must, maar meer een plan welke ik graag met jullie wil delen. Benieuwd welke boeken dit zijn? Kijk dan maar mee!

Divider

vakantiereads2

Bij het uitzoeken kreeg ik hulp van mijn knuffelbeest Arach. Ik heb behoorlijk lang zitten twijfelen welke boeken ik nou op deze lijst zou gaan zetten, omdat het toch veel vrije tijd is, maar ik ook nog een aantal boeken van mijn december TBR nog niet af had. En hoe zat het dan met de TBR voor januari? Uiteindelijk heb ik acht boeken uitgezocht in een nogal wit/blauw thema. Past mooi bij de winter, toch? ~ Let it go.

vakantiereads

Bovenop Liefde en andere vreemde woorden. Deze kreeg ik pas en hij lijkt me echt heel leuk! Hij is niet heel dik, dus dat beloofd een lekker middagje op de bank. En de cover zoals hij nu is vind ik echt super leuk. Stiekem vind ik het boek ook heel tof omdat ik bij het ‘met dank aan’ stukje sta.

Daaronder de twee novella van de Touching Juliette trilogie. Deze kreeg ik van de Sint en wil ik graag lezen. Ik verwacht er immers zo doorheen te zijn! Verwoest me en versplinter me, dus.

Het witte boek van de vakantie wordt Verrijzing, het derde deel de trilogie. Ik vergeet altijd welke naam nou bij welke trilogie hoort. Ik ben benieuwd!

Vervolgens het derde deel van de Middernacht serie. Voor wat steamy momenten.

Dan een van de dikkere boeken, welke ook op mijn TBR van deze maand staat: Dochter van het woud. Ik ben zo benieuwd! Ik heb dit boek (en de rest van de trilogie) van een klasgenoot gekregen.

Daaronder liggen The Bane Chronicles, een verzameling van verhalen over Magnus Bane. Dat moet fantastisch zijn. Ik kijk er erg naar uit om dit boek te gaan lezen.

Tot slot een recensie-boek wat ik echt net heb ontvangen: Volmaakt monster. Ook dit schijnen allemaal korte verhaaltjes te zijn. Ik ben benieuwd!

Nu komt natuurlijk het grote probleem: waar ga ik mee beginnen!? Ik heb ook nog een andere recensie-exemplaar en een biebboek liggen wat ik eerst uit wil lezen, maar daarna? Welke gaat het worden!? Help me kiezen!

Tags: ,

Divider

8 responses to “Deze boeken ga ik zo erg lezen tijdens mijn kerstvakantie

  1. Kim Milkyway

    Emmy heb jij er ook altijd zo’n moeite mee om uit te kiezen wat je gaat lezen? Ik sta soms wel tijden bij mijn kast te twijfelen wat ik nou wil gaan lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.