De vierde #vraaghetdeboekblogger

Geplaatst op 5 april 2016 door Emmy in Blogspiratie / 7 Comments

Het was weer tijd voor #vraaghetdeboekblogger!

vraaghetdeboekblogger4

Afgelopen zondag was het weer tijd voor #vraaghetdeboekblogger. Alweer de vierde editie en het was weer een groot succes! Heel veel boekbloggers deden weer enthousiast mee en ondanks het voetbal, lukt het ons weer om trending topic te worden! Rond een uur of 9 stonden bij op nummer vier!

Ook ditmaal werkte we weer met een thema (Persoonlijkheid en groei), zodat deelnemers een houvast hadden qua vragen. Natuurlijk mocht iedereen vanalles vragen. Jongens, wat was het weer gezellig! Er waren trouwe deelnemers, maar ook bloggers bij die voor het eerst meededen. Iedereen is even welkom!

Wat ik zenuwachtig? Ergens wel. Zou het weer een succes worden? Zouden er wel weer genoeg mensen meedoen? Zou twitter het volhouden? En hoe ging iedereen reageren op De Boek Pioniers? Ik heb het half uur voor het begon echt wel een beetje met kriebels klaargezeten. En toen; alsof we weer een marathon aan het rennen waren met z’n allen.

Ik heb zelf ook weer heel veel gevraagd, dus ik heb mijn tweets hieronder neergezet. Klik erop en dan zie je ieders antwoorden! Natuurlijk heb ik zelf ook heel veel vragen van anderen beantwoord, maar die bewaar ik voor de andere bloggers.

Heb jij een stukje geschreven over #vraaghetdeboekblogger? Deel dan vooral je link in de reacties. Of wil je zelf nog antwoord geven op een van mijn gestelde vragen? Doen!

De volgende #vraaghetdeboekblogger is op zondag 1 mei om 20.00 uur. Het thema wordt later nog bekend gemaakt.

Bewaren

Tags:

Divider

7 responses to “De vierde #vraaghetdeboekblogger

  1. Ik was echt dom. Ik lag die avond in bed en ineens schoot het me te binnen: SHIT, ik ben de #vraaghetdeboekblogger vergeten. Ik voelde me zo’n eikel, haha. 1 mei ben ik er weer bij hoor!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.