De leesbeesten leesclub

Geplaatst op 4 januari 2016 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 14 Comments

De naam leesbeesten leesclub zal je misschien niet helemaal vreemd zijn; onder deze naam hebben een aantal bloggers en ik namelijk een paar digitale leesclubs gehouden. Maar het kriebelde al een tijdje; ik wilde een real life leesclub! En nadat Blossom Books een oproep plaatste op twitter, of we wat leesclubs kenden, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik vroeg boekhandel Van Piere of het hen ook aansprak. En toen was de leesbeesten leesclub geboren! Meteen begon ik aan de website, www.leesclub.zonenmaan.net en de facebookpagina.

leesbeesten leesclub

Het eerste boek wat we zullen gaan lezen is The Cage van Megan Shepherd. Op 15 januari komen we om 19.00 uur bij elkaar in de boekhandel. Ik vind het mega spannend, maar ik heb er ook heel erg veel zin in. Dit gaat vast een leuk succes worden!

We gaan het boek bespreken en het boek voor de volgende editie uitzoeken.

Kom je ook langs op 15 januari?

Tags:

Divider

14 responses to “De leesbeesten leesclub

  1. Ah dit lijkt me zo ontzettend leuk! Helaas woon ik vlakbij Amsterdam, dus het is best ver weg voor mij. Misschien dat ik een andere keer langskom (want de 15e ben ik op vakantie 🙂

    • Tja, helaas is dat voor mij net iets te ver weg en wilde ik juist een leesclub voor het zuiden van het land. Maar Donner heeft ook een YA leesclub! 🙂

  2. Ja, blijft een leuk idee! Al is dit niet een boek dat ik wil lezen. Als er eens een boek is wat me aanspreekt doe ik misschien wel mee! =D Het is in elk geval een tof initiatief. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.