De Bookstagram Box

Geplaatst op 22 januari 2019 door Emmy in Letters & Lights, Nieuwtjes / 2 Comments

Heb jij het al gezien? Dit voorjaar slaan Celebrate Books en Letters & Lights de handen ineen om samen een fantastische box voor boeklovers op de markt te brengen. Deze eerste box heeft het thema ‘Bookstagram’ en zit boordevol toffe items om het fotograferen van boeken nóg leuker te maken.

bookstagrambox copy


De boekstagram box zit vol exclusieve items die voor deze box gemaakt zullen worden. Wil je deze items hebben en er zeker van zijn? Dan wil je deze box echt niet missen. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat er goodies overblijven voor in onze shop.

Maar hoeveel zit er dan in?

Er zullen tien goodies in deze box te vinden zijn met een waarde van minstens vijftig euro. VIJFTIG. Welke goodies het zijn verklappen we nog niet (hou onze socials in de gaten voor sneak peeks!), maar het zal een mix zijn tussen algemene goodies en fandom gerelateerde items. We hebben daarnaast goed gekeken naar wat tof is voor op foto’s. Laten we zeggen dat we onze talenten optimaal aan het benutten zijn!

Er is slechts een beperkte oplage beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen. Half maart gaat deze box de deur uit en aangezien wij vanaf 1 punt zullen versturen, is het helaas niet mogelijk deze box op te halen. Gelukkig hebben we wel een erg scherp verzendtarief van 4,95 euro voor Nederland en 7,50 voor de Vlaamse bestellers. De box zelf kost 34,95.

Waar je de box koopt maakt niet uit; de boxen hebben dezelfde prijs en de zelfde verzendkosten in beide shops.

Let op: er zit geen boek in deze box, alleen maar goodies!

Je kunt de box HIER kopen en wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden als je deze box onder je boekenvrienden zou willen verspreiden. Daarmee zou je ons heel erg helpen!

Verder ben ik natuurlijk erg benieuwd of jullie hem gaan kopen en welke goodies jullie verwachten!

Tags:

Divider

2 responses to “De Bookstagram Box

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.