De adventskalenders die ik dit jaar had

Geplaatst op 28 december 2021 door Emmy in Unboxing / 1 Comment

Van geen plannen voor een kalender naar drie verschillende… het ging opeens heel snel. Ik kreeg twee Harry Potter kalenders van Rob en kocht zelf een wizard kalender bij Magically Kind. Ik heb besloten ze dit jaar niet te unboxen op social media, maar wilde ze wel even op mijn blog laten zien.

Stationery box van Cinereplicas

Deze box had ik vorig jaar ook en vond ik erg leuk, omdat er veel verschillende bruikbare spulletjes in zitten. De doos is vrij groot en niet mega stevig, waardoor cadeautjes nog wel eens naar het verkeerde vakje zakte. Dit heeft de pret echter niet bedorven. Helaas geen Nimbus 2000 voor mij dit jaar, maar alsnog veel plezier gehad in het uitpakken! Wat ik beter vond ten opzichte van vorig jaar was dat er vorig jaar heel veel afdeling dingen in zaten, waardoor je een wat meer van dezelfde dingen kreeg. Het was dit jaar diverser.

Jewelry box

Deze box kende ik niet. En wauw, wat ziet hij er luxe uit in die stevige doos. Elk doosje is een dag en er zat elke dag een sieraad, bedel, pin of button in. Erg leuk! Gelukkig was de laatste dag een dag waarin er een bedel kwam waar goud en zilver in zat, want ik vond het nogal vreemd om een paar gouden bedeltjes te krijgen. Wel vind ik het jammer dat er meerdere Hogwarts bedels in zaten. Liever had ik de snaai gehad die we nu als kettinkje kregen. Alsnog superleuk allemaal. Ik vond dit echt een mooie box. Wel heb ik zelf een ander armbandje besteld want degene die erbij zit was te klein voor mij.

Magically Kind

Deze kocht ik voor mezelf en was echt superleuk. Alles wat met zo ontzettend veel zorg verpakt. Er zit een houten boek bij waar 12 cadeautjes in zaten en de rest was los verpakt. Er wordt slim gebruik gemaakt van andere kleine bedrijfjes en veel is handgemaakt. Het was het geld helemaal waard, ondanks dat er een paar producten vaker terugkwamen. Het was in ieder geval fantastisch in thema en het uitpakken was een feest.

Tags:

Divider

One response to “De adventskalenders die ik dit jaar had

  1. Ik heb de laatste uiteindelijk zelf toch niet durven bestellen omwille van de prijs maar misschien doe ik het volgend jaar wel. Hij ziet er immers super leuk én bruikbaar uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.