Dashing Through The Snow Book Tag

Geplaatst op 31 december 2015 door Emmy in TAG / 3 Comments

Esmee van Leesmee.nu was zo lief om mij te taggen voor de Dashing Through The Snow Book Tag. Het lukte mij niet deze met kerst te plaatsen, maar oud en nieuw leek mij ook een leuk moment! Ik hou wel van de winter, omdat een sneeuwlandschap echt wel hoog in mijn ‘hier krijg ik inspiratie’-lijstje staat!

 

De regels:

  • Noem degene die je heeft getagd: Hoi Esmee.
  • Tag 5 andere mensen: Phoe.
  • Heb plezier!

Noem een boek dat je graag onder de kerstboom zou zien…
De kerst is helaas al voorbij en de kerstboom is al opgeruimd. Dit jaar heb ik geen boek onder de boom gevonden, maar wel in mijn schoen. Als ik dan toch een boek moet noemen wat nu erg hoog op mijn verlanglijstje staat, dan is dat het 8e deel van middernacht.

Middernacht - 8 - Jenna

Ik hoef alleen dit deel nog, en dan heb ik de serie (zoals hij vertaald is in het Nederlands) helemaal in de kast staan.

Een boek dat je in de Kersttijd wil lezen!
Harry Potter! Ik lees nu de geïllustreerde versie en het kan me niet lang genoeg duren; de magische sfeer, de herinneringen en het spannende verhaal, zijn heerlijk.

Wat is je favoriete Kerstfilm?
Ik ben niet zo’n kerstfilm-fanaat. Harry Potter kijk ik natuurlijk graag, maar dat is niet echt een kerstfilm, toch? Love actualy dan, ik vond dat serieus een leuke film omdat ik veel acteurs herkende toen ik het voor het eerst zag.

Hou je van sneeuw?
Ja! Vooral als ik niet weg hoef. Sneeuw onderweg vind ik rot, omdat ik afhankelijk ben van het OV. Als ik thuis ben en het sneeuwt, vind ik het heerlijk. Ik krijg er zo veel inspiratie van en vind het zo gezellig!

Noem een karakter waar je graag de Kerst mee zou willen doorbrengen!
Castiel. Dan doen we samen bordspelletjes en drinken we chocolademelk met slagroom. Gelukkig is mijn meneer net zo leuk.

Geven of krijgen?
Krijgen is altijd super leuk, maar ik krijg altijd al zo veel.. Weggeven vind ik daarom ook echt super; dit was mijn motivatie voor het opzetten van de Boeken Adventskalender.

 

Op welke fictieve plaats zou jij de Kerst willen doorbrengen?
Net als Esmee, zou ik heel graag naar Hogwarts gaan. Toen ik op de kunstacademie een kerstfilmpje moest aanleveren, gaf ik een gifje waarbij Hagrid de kerstbomen naar binnen brengt.

Je beste Kerstherinnering!
De kerst waarin ik kerstengeltje was op school is me altijd goed bijgebleven. Ik had er wel serieus issues mee dat ik geen vleugels kreeg.

Kun jij “Kerstboom” minstens 10 keer SNEL achter elkaar zeggen? (En het goed uitspreken, natuurlijk!)
Ja.

Deze tag is oorspronkelijk Engels, dus doe nu hetzelfde met “Christmas Tree”!
Moeilijker, maar ja.

En nu zou ik mensen moeten taggen he? Ik tag Tim, Ellis, Booknuts, Eline en Madelon.

Tags:

Divider

3 responses to “Dashing Through The Snow Book Tag

  1. Dat gifje van Hagrid met kerstboom vind ik om de een of andere reden toch altijd wel heel grappig.
    En wat leuk dat je me getagd hebt 😀 Ik zal me er binnenkort eens aan wagen :).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.