Dark & Twisted – Celebrate Book unboxing

Geplaatst op 15 februari 2018 door Emmy in Haul / 3 Comments

Terwijl ik door de straten van Londen slenterde, werd bij mij thuis de Celebrate Books box van februari afgeleverd! Ik keek erg uit naar deze box, want dat zou betekenen dat ik eindelijk de Nederlandstalige editie van dit boek in mijn handen zou kunnen hebben. Toen ik thuis kwam kon ik dan ook niet wachten om te spieken, ook al was ik op social media al behoorlijk gespoiled.

Ik ben er klaar voor! Dit is de spoilerkaart, een prachtige print van Julia Iredale. Ik vind haar tekeningen echt fantastisch! Ik heb haar Iskari art ook op kaarten en ik vind ze zooo mooi. Dit is toch wel een beetje goals.

In de box zat natuurlijk het boek Everless van YALFest auteur Sara Holland. Ik heb het boek ook in het Engels in mijn kast staan en ik ben er nogal verliefd op. Het is zo goed!

In het boek zie je een leeslint, welke gemaakt is door Lisa van Proud Book Junkie. Ik gebruik leeslinten niet zo vaak, maar hij staat vast leuk op foto’s. Ikzelf zou er alleen andere bedeltjes aangehangen hebben, denk ik.

Bij het boek zat natuurlijk ook weer een quotekaart (ik heb hem zo goed mogelijk passend bij het boek en het Nederlandse omslag gemaakt!) en daarnaast zit er ook nog een handgeschreven brief van Sara Holland bij. Hoe tof is dat?!

Er zat ook weer een kwartetset in en een sticker van de prachtige art. Die ga ik zeker een plekje geven in mijn BuJO of in mijn ‘gelezen boekje’ boekje.

Een drinkbeker met een toffe tekst en een tof notitieboekje. Beiden hebben met tijd te maken, wat uitstekend past bij de inhoud van het boek. Beloofd!

Ik ben echt heel erg blij me de inhoud. Het was divers en had onder andere een item wat nog nooit eerder in een box zat. Daar hou ik wel van.

In de box zaten ook chocolademunten, maar die heeft de postbode geloof ik al ingeleverd voor wat extra tijd (of was het mijn man). Prima, want ik mag eventjes niet zo veel chocolade.

Ik ben erg blij met de Dark & Twisted box. Een notitieblokje is altijd handig, het boekenlint is tof voor foto’s en de drinkfles ga ik meteen in gebruik nemen. Ook vind ik het heel erg gaaf dat een kleine box als Celebrate Books er toch in geslaagd is om een brief van Sara Holland te fixen. Ik ga dit boek ZEKER laten signeren op YALFest.

Tags:

Divider

3 responses to “Dark & Twisted – Celebrate Book unboxing

  1. Die art kaart vind ik echt heel mooi én het kwartet ook. Roos is niet zo mijn kleur dus daar zou je me geen plezier mee kunnen doen. Volgens mij is mijn afkeer voor de kleur alleen maar groter geworden sinds Umbridge.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.