Dagboek: yay, ik ga op zwaardvechten!

Geplaatst op 8 april 2019 door Emmy in Uncategorized / 1 Comment

Deze week voelde voor mij erg druk. Ik ben vrij moe en enorm toe aan vakantie: ik heb zo’n lange tijd maar doorgerend. Nog een paar weekjes en het is vakantie! Ook komen er twee drukke evenementen aan, dus ik ben enorm bezig met de voorbereiding daarop.

Maandag

Vandaag ben ik vrij en poets ik vooral het huis. Ik vind het een bende en ik wil het een beetje opgeruimd hebben voor iedereen komt voor D&D. Ook regel ik nog een aantal zaken met betrekking tot nieuwe producten voor in mijn shop.

Dinsdag

De werkdag gaat vandaag ontzettend snel. Hoe dat komt? Geen idee. Thuis doe ik nog wat dingen en daarna ben ik zo moe. Ik val rond half 9 al in slaap op de bank en rond middernacht wankel ik naar boven, waar ik doorslaap tot de wekker gaat. Ik had het blijkbaar ontzettend nodig om goed te slapen.

Ik ben bezig met het aanpassen van deze funko naar mijn D&D personage

Woensdag

Ik ben nog steeds wel moe. Ik zit een beetje tegen ziekzijn aan, maar het komt niet door. Hebben jullie dat wel eens? Ik ben een beetje verkouden en ik heb hoofdpijn. Ook zijn veel leerlingen een beetje onrustig vandaag. Wel krijg ik veel gedaan.

In de avond hebben we voor de verandering D&D bij ons thuis. Iedereen is op tijd weg, dus ik kan een beetje op tijd gaan slapen. Ik weet niet wat het is, maar ik ben zo moe de laatste tijd! Ik vermoed dat het komt omdat ik eindelijk een ritme begin te krijgen in mijn werk en dat alles van daarvoor er nog even uit moet. Gelukkig gaan we over ongeveer 2 weken lekker op vakantie. Intens veel zin in!

Donderdag

Vandaag een gewone werkdag. Ik loop naar werk (dit probeer ik minimaal twee keer per week te doen) en doe daar mijn ding. Het is een rustige dag met weinig bijzonderheden: vooral veel leuke leerlingen die voor boeken komen. Ik heb ook intens veel zin in ‘s avonds, want dan gaan we met Sven en Priscilla sushi eten. Luv sushi!

Daarna ben ik blij lekker naar bed te kunnen. Kan ik niet slapen. Argh. Hahahah

Vrijdag

Ik word wakker met koppijn. Balen! Ik ga naar werk en krijg daar wel heel veel gedaan, gelukkig. Ik kijk wel uit naar het weekend, zeg! Vandaag verwacht ik ook dat mijn collega weer een keertje langskomt, maar ze is er niet. Ik hoop wel dat ze aan de betere hand is. Ik ben ook benieuwd hoe mijn uren er volgend schooljaar uit zullen gaan zien.

Aan het eind van mijn werkdag begin ik weer wat meer hoofdpijn te krijgen. Gelukkig heb ik iets om naar uit te kijken vanavond: zwaardvechten! Dit keer in Den Bosch.

Het was fantastisch. Wat een heerlijke les! Ik ga zeker lid worden en kijk er nu al naar uit om vrijdag weer te kunnen!

Zaterdag

Vandaag ben ik het eerste deel van de dag thuis aan het werk (thee vullen!) Daarna komt Priscilla, want we gaan samen handschoenen kopen voor het zwaardvechten.

Daarna eten we wat samen en daarna fiets ik naar de trein voor de verjaardag van Joanne.


Zondag

Ik voel me zo niet lekker als ik opsta. 🙁 Bah. Hopelijk word ik niet ziek! Ik probeer zo rustig mogelijk mijn grote to do list weg te werken: ik kijk er echt naar uit om binnenkort even weg te zijn, omdat ik op vrije dagen vaak alsnog voor mijn bedrijf aan de slag ga.

In de middag gaan we naar Annabel voor haar verjaardag en die van haar dochter. Het is erg gezellig! Ik sluit de dag af met bijles en De luizenmoeder.

Gelezen

Vrijdag lees ik Morgenster uit, evenals Feministen dragen geen roze. Op zaterdag lees ik Het licht van lorelei
uit en daarna Spellbound. Op zondag lees ik De buurheks en het lied van de natuur uit. Alsnog een betere week dan ik van te voren had verwacht! Aan het begin van de week las ik namelijk erg traag. Op zaterdag ben ik trouwens ook begonnen met het herlezen van deel 2 van Angelfall, omdat ik te overprikkeld was om een nieuw boek te lezen.

Nieuw

Deze week krijg ik veel grondstoffen binnen voor mijn webshop, maar dat is natuurlijk niet echt spannend voor jullie! Ook ontvang ik een mok van Mira Tells: er is nu een mok met haar logo te koop.

Clavis stuurde me ook twee boeken toe: de dader en schone schijn. Ik hoop binnenkort aan deze boeken toe te kunnen komen, dankjewel!

Komende week is ook erg druk. Op de maandag ben ik de hele dag in het ziekenhuis (eerst in Den Bosch, dan naar Rotterdam), op dinsdag werk ik en sluit ik af met een social media bijeenkomst. Op woensdag haal ik de auto, op de donderdag leesclub en vanaf vrijdag: Elfia. Druk druk druk!

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: yay, ik ga op zwaardvechten!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.