Dagboek: we hebben een auto!

Geplaatst op 3 juni 2019 door Emmy in Persoonlijk / 6 Comments

Dit was weer een druk weekje waarin ik heel veel verschillende dingen deed. Zo hadden we een prachtige bruiloft, haalde ik onze auto op en hadden we een (nogal warm) evenement op zondag.

Maandag

Ik fiets ‘s morgensvroeg meteen even naar de supermarkt voor een boodschapje en daarna geef ik een uur bijles. In de middag doe ik niet zo veel: ik lees vooral en doe het huishouden. In de avond is Rob weg en heb ik een avondje voor mezelf: heerlijk. Ik kijk wat afleveringen van Vikings en luister lekker mijn eigen muziek. Die rust had ik hard nodig, want ik heb de hele dag met intense hoofdpijn rondgelopen.

Dinsdag

Vandaag is de bruiloft van Sven en Priscilla en ik heb er zoooo veel zin in! Op tijd bedenk ik me dat ik natuurlijk niet met de bus kan, dus ga ik toch maar op de fiets naar mijn werk. Halverwege de dag krijg ik een mailtje dat de auto die ik wilde huren beschadigd is. Gelukkig hebben ze nog een alternatief klaarstaan.

Ik ga op tijd weg en haal de auto op. Daarna eten we even snel wat en is het alweer tijd om in de auto te stappen voor de bruiloft van Sven en Priscilla.

Het was ZO leuk. Ze zagen er zo mooi uit! Er zijn volgens mij heel wat genante foto’s van mij gemaakt: van tranen met tuiten huilen tijdens de eerste dans tot een serenade aan een bitterbal terwijl we Meatloaf playbacken. Kan allemaal. Het was een fantastisch feest vol liefde. Ik vond het echt jammer om naar huis te gaan om 11 uur, maar ik moest nog meer dan 2 uur rijden om iedereen naar huis te kunnen brengen.

Woensdag

Ik word na veel te weinig slaap wakker en ik voel me de hele dag duf en hoofdpijnig. Toch krijg ik wel aardig wat gedaan en daar ben ik dan wel weer erg blij mee. Ik ben nog helemaal aan het nagenieten van gisteravond.

Thuis stort ik echter helemaal in. Ik wil zooo graag naar D&D, maar ik voel me zo beroerd, dat ik helaas thuis moet blijven. Ik duik om kwart voor 8 in bed en kom er pas 12 uur later weer uit. Zo. Dat had ik nodig!

Donderdag

Vandaag voelt het meteen als zaterdag, omdat ik niet hoef te werken. Rob maakt een heleboel kaarsen voor me, terwijl ik rond drie uur in de trein stap om bij mama te gaan eten en de auto op te gaan halen. Helemaal tof is dat ik de auto voorgoed meeneem, want ik neem hem over. Zo tof! Ik ben er zoooo blij mee!!!

Vrijdag

Ook vandaag voelt als een vrijdag. Zo gek. Hahaha. Vandaag bereiden we ons alvast voor op zondag, doen we boodschappen en komen Sven & Priscilla uiteindelijk eerder langs. We gaan samen eten en daarna gaan we naar zwaardvechten. Priscilla en ik plannen meteen een date om ons eigen zwaard te gaan kopen. YAY! Thuis begin ik mega last te krijgen van een muggenbult, die ondertussen zo groot is als mijn halve onderarm. Daarna spelen we een potje Munchkin. Ik heb snellere potjes gehad…

Zaterdag

Het is eindelijk echt vrijdag (en nu voelt het als zondag) en Rob viert zijn verjaardag. Het blijft rustig, maar is toch wel erg gezellig. We zitten vooral buiten, ondanks de warmte. Ik lees ook lekker veel en ben me geestelijk aan het voorbereiden op morgen. Het gaat namelijk heel erg warm worden.

Zondag

Sodeju het is echt heel erg warm vandaag, dus het is best wel afzien. We spannen een zeiltje achter onze stands en dan is het nog steeds heftig. Veel drinken, veel zweten en veel zon. Gelukkig komen er wel wat mensen! Toch ben ik heeeeeeel blij wanneer ik ’s avonds weer thuis ben. Phoe.

In de avond doe ik nog wat kleine dingen, zodat ik dat morgen niet hoef te doen. En lekker op tijd naar bed… Gelukkig wordt het morgen koeler.

Gelezen

Op maandag lees ik eerst Licht camera liefde uit en hoewel ik daarna al een boek klaarleg om te lezen, besluit ik toch eerst Milk & Honey te pakken. Die lees ik dezelfde middag nog uit.

Op donderdag lees ik De magische apotheek uit in de trein. Daarna begin ik in Warrior cats; de wereld van de clans, welke ik op vrijdag uitlees. Vervolgens duik ik in Verlangen, het tweede deel van De strijd om Aera. Deze leest verrassend vlot weg. Daarna besluit ik The sun and her flowers te gaan lezen. Ook al zo mooi. Tot slot duik ik in The lady’s guide to petticoats and piracy , welke ik niet meer uitkrijg, maar wel heel leuk is. Wat een goede leesweek!

Nieuw

Geen nieuwe boeken deze week. Goed voor mijn TBR, die ondertussen onder de 140 is geschoten. WHOOOOOP!

Volgende week heb ik onder andere BHV training, ga ik een zwaard kopen en moet ik gewoon werken. Daar heb ik wel zin in, eigenlijk. Lekker dingen aanpakken…

Tags:

Divider

6 responses to “Dagboek: we hebben een auto!

  1. Priscilla

    De bruiloft was inderdaad echt fantastisch. Ik kijk er met veel plezier op terug en we vonden het geweldig dat jullie er bij waren. Zaterdag zwaard kopen! YAY!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.