Dagboek: heel veel kaarsen maken

Geplaatst op 1 april 2019 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Afgelopen week was een vrij gewone werkweek, maar wel met een aantal dingen ernaast. Zwaardvechten ging deze week helaas niet door, maar ik had het druk zat! Heel veel kaarsen waren namelijk uitverkocht, dus ik moest flink aan de bak voor Elfia en YALFest. Hopelijk zijn mijn nieuwe blikken op tijd binnen.

Maandag

Ook al ben ik erg moe; ik sta vroeg op om de huurauto terug te brengen. Daarna geef ik bijles en doe ik rustig aan. Nou ja, dat was het plan. Ik besteed de middag vooral aan het tellen en weer op voorraad brengen van alle producten. Dit kost me uren werk en ik heb later in de week een beetje spijt. Ik had de rust nodig gehad na zo’n intens weekend.

In de avond spelen we weer D&D.

Dinsdag

Ik voel me vandaag niet zo lekker. Ik moet eerst naar de tandarts en dan werken. Op werk ben ik helemaal uitgeput als ik klaar ben. Thuis bestel ik nog een aantal zaken voor mijn webshop en dan ga ik lekker op de bank liggen. Ik ga vroeg naar bed… Ik heb zelfs amper kunnen lezen.

Deze thee is jummie!

Woensdag

Nu flink wat geslapen te hebben, hoopte ik me beter te voelen vandaag. Ik voel me echter nog steeds een vaatdoek. Werk is vrij rustig, waardoor ik normaalgesproken heel veel gedaan krijg. Vandaag krijg ik echter niet heel veel uit mijn handen. Mijn man is ook ziek, dus D&D gaat niet door. Ik maak daar van gebruik door aan mijn labels te werken.

Donderdag

Iedereen wordt ziek deze week. Vanavond gaan we niet zwaardvechten, dus besluit ik te gaan zwemmen. Ik heb alleen last van een schouderblessure, dus het gaat voor geen meter. Zo balen! ‘S Avonds lees ik en werk ik verder aan mijn shop.

Mijn leesconsulent nam deze kikken mee! Zo leuk!

Vrijdag

Ik voel me niet zo lekker als ik wakker word. Het is pas 6 uur, maar ik kan niet meer slapen. Blergh. Ik krijg daardoor wel veel gedaan in de ochtend, dat dan weer wel. Ik ga naar mijn werk en heb daar allemaal kleine dingetjes die ik van mijn to do list kan afvinken.

Ook komen er mediathecarissen van een andere school langs voor een rondleiding. Dit vond ik erg leuk en leerzaam!

Na werk ga ik langs bij Van Piere om een aantal zaken met betrekking tot YAltival door te spreken. Ik krijg – echt superlief – een tweetal boeken mee van auteurs die komen om me voor te bereiden op het podiumprogramma. Ik ga natuurlijk niet verklappen welke dat zijn!

Zaterdag

Vandaag spreek ik af met mijn nichtje en zusje voor een high tea. Het is heel gezellig, ondanks dat we maar kort samen zijn. Ik ben zo blij met onze band! Daarna ga ik naar huis en ben ik de rest van de dag alleen. Ik maak heel veel kaarsen en doe lekker mijn ding. Echt even nodig!

Kijk eens hoe leuk!
Ik kijk vandaag Reign eindelijk af en ga dan eindelijk verder met Vikings. Deze man vind ik absoluut geen straf om te bekijken.

Zondag

Vandaag heb ik maar 1 dinge staan dat echt moet en dat is een bijles geven. Daarnaast maar ik nog heel veel kaarsen – net zoveel tot mijn blikken op zijn en ik echt moet wachten tot de nieuwe – en haal ik nog wat dingen bij de bouwmarkt. Ik ben wel een beetje van de wap door de zomertijd. Van mij mogen ze de wintertijd aanhouden!

Gelezen

Op donderdag lees ik eindelijk Aartsrivaal uit. Het werd eens tijd! Ik vond het een heerlijk boek en het einde smaakt naar heel veel meer. Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

Op zondag lees ik Gewistuit en begin in in de graphic novel van De vloek van de titaan. Verder lees ik heel weinig deze week en dat vind ik wel jammer.

Nieuw

Naast de 2 boeken die ik niet zal noemen, heb ik deze week ook een jeugdboek dat me erg aanspreekt mogen ontvangen. Het heet De buurheks en het lied van de natuur en ik denk dat ik dit zelf had willen lezen als kind.

Volgende week een gewone werkweek met hopelijk wel zwaardvechten! Verder doe ik het even rustig aan en probeer ik niet teveel te moeten: er komen immers weer twee drukke events aan.

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: heel veel kaarsen maken

  1. Ik zit hier momenteel ook uit te zieken. Blijkbaar had ik de werking van de medicatie die ik neem om een betere immuniteit te krijgen niet zo mogen aanprijzen want nu is er toch nog een keel -en ooronsteking bijgekomen waardoor ik niet enkel ‘s avonds maar de hele dag door koorts heb. Heel handig wanneer je wil lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.