Dagboek: geitenyoga

Geplaatst op 22 juli 2019 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Afgelopen week heb ik lekker rustig aan gedaan en deed ik een les geitenyoga. Ja. Echt.

Maandag

Ik voel me steeds beter met steeds meer energie en dat vind ik heel fijn. Nog steeds doe ik het heel rustig aan. Zo breng ik vandaag mijn man weer weg en ben ik een dagje alleen. ‘S Avonds kook ik voor ons en vrienden en daarna hebben we weer een potje D&D.

Dinsdag

Hoewel ik nog steeds niet lekker ben, wil ik wel weer graag gaan zwemmen. Er is nu namelijk geen zwaardvechten en dus heb ik het sporten nogal laten liggen. Ik rij naar het zwembad en ben een lange tijd een van de drie zwemmers. Echt heerlijk rustig! Na een uurtje ga ik weer naar huis en daarna doe ik rustig aan. Het heeft toch wel aanslag op hoe ik me voel, maar ik ben toch trots op mezelf. 

Woensdag

Vandaag krijg ik weinig uit mijn vingers. Ik kan me ook niet meer zo goed herinneren wat ik allemaal gedaan heb vandaag. In de avond hadden we in ieder geval D&D. Voor de laatste keer voor in ieder geval 2 weken in verband met vakanties. Het was heel gezellig en ik ben heel dankbaar met alle leden van de groepen waarin ik zit. 

Donderdag

‘We moeten de schuur opruimen,’ zei mijn man een tijdje terug. We besloten te wachten tot mijn vakantie, zodat we er meer tijd voor hadden. Vandaag was het zover. Het ging eigenlijk heel vlot en op de stort was het ook vrij rustig. Ideaal! In de avond zijn we lekker uit eten gegaan en daarna nog even langs bij mijn schoonbroer. Daarna heb ik nog even voor de tv gehangen. 

Vrijdag

Ik ben vrij vroeg wakker en besluit er dan maar uit te gaan. Vandaag gaan we langs bij oma om te lunchen. Vet fijn om een auto te hebben. Het is erg gezellig, maar op de terugweg staan we een tijdlang in de file. Ik vind filerijden echt verschrikkelijk. Daarna doen we nog boodschappen en daarna doen we rustig aan.

Zaterdag

Vandaag een rustig dagje! Ik fiets eerst naar de stad om mijn oudcollega’s in de bieb even gedag te zeggen. Daarna begint het te regenen terwijl ik naar huis fiets. In de middag ben ik behoorlijk moe en doe ik een dutje. De rest van de dag doe ik niet zo veel meer. Ik ga lekker op tijd naar bed, want ik moet morgen heeeeeel vroeg op.

Zondag

Voor geitenyoga! Ik rijd heel vroeg naar mijn nichtje toe en we rijden naar Amsterdam. Onderweg pikken we mijn zusje op. Geitenyoga is yoga tussen de geiten. Geen hoog niveau, want je bent meer bezig met die dieren die aan je kleding sabbelen, ontsnappen of over je heen wandelen. Zodra ik zat kwam er eentje op schoot zitten en begon er een ander aan mijn haar te sabbelen. Het was wel heel leuk en smerig.

Daarna zijn we weer langs bij oma gegaan en halverwege de middag was ik weer thuis. De rest van de dag deed ik het wederom rustig aan.

Gelezen

Op woensdag lees ik mijn eerste boek van de week pas uit, Wat als dit het is. Ik las het grootste gedeelte op woensdag, want daarvoor had ik geen zin en puf. Ik vond het ook geen verhaal dat je enorm naar binnen zoog. Daarna las ik op donderdag Schrijf je boek in 1 jaar. Dit boekje was nuttig en las vlot weg, voor een non-fictieboek. Daarna las ik Glass Houses uit, waar ik al een tijdje mee bezig was. Daarna las ik The lost sisters van Holly Black – waar ik zo mee klaar was omdat het een novelle was. Op zaterdag begon ik met Evading the dark. Dit boek viel me helaas een beetje tegen. Op zondag wilde ik nog beginnen in wat nieuws, maar ik had er weinig puf voor.


Nieuw!

Het is een vrij rustige tijd qua releases, dus ik kreeg ditmaal niet zo veel boeken binnen (haha). Handig, want ik ga meestal los op YALC (help). Ik kreeg wel Schimmen van de schaduwmarkt van Cassandra Clare binnen. Op zaterdag ontving ik Wat maak jij ervan? een nieuw doeboek.

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: geitenyoga

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.