Ik dacht dat ik niks in Londen ging kopen maar ik faalde – haul

Geplaatst op 16 februari 2018 door Emmy in Haul / 3 Comments

Vorig weekend genoot ik van een lang weekend in Londen, waar ik bij mijn lieve medegrannie ging logeren. We hadden een fantastische tijd vol toffe (boekige) dingen en daar hoorde natuurlijk ook wat tripjes naar de boekhandel bij. Ik heb mezelf best ingehouden, moet ik zeggen.. Al ben ik vooral naar huis gegaan met boeken die ik niet verwacht had te vinden.

Allereerst deze twee boeken: Ysabel van Guy Gavriel Kay en Spellwright van Blake Charlton. Melisa scoorde deze boeken al eerder voor mij, dus nu kon ik ze mee naar huis nemen. Twee boeken waar ik nog nooit van had gehoord maar die wel echt als mijn ding klonken.

Seal team 666 van Weston Ochse en An English Ghost Story zaten in een goodiebag die ik kreeg bij de Forbidden Planet tijden de Bookshop Crawl waar ik binnenkort nog even zal schrijven. Ik ben wel benieuwd naar het ghost story boek, maar of ze prioriteit krijgen betwijfel ik.

Deze drie boeken zocht ik uit bij de Works. Drie boeken voor 5 pond; NICE. Melisa verzekerde me ervan dat ik deel een van Sylvia Hunter al had (ik kan hem thuis alleen niet vinden…), dus nam ik deel twee en drie mee: A season of spells en Lady of Magick. Ook nam ik The Tethered Mage van Melissa Caruso mee. Dat klonk immers ook als een tof fantasyboek. Ik twijfelde tussen deze en een boek over Vikings. De keuze was lasitg.

Tijdens de Bookshop Crawl kwamen we ook langs een tweedehands winkeltje waar me nog meer korting kregen en daar lagen dus een aantal gloednieuwe boeken. WOW. A shiver of snow and sky van Lisa Lueddecke was volgens Melisa echt tof, dus voor 2,50 kon ik hem niet laten liggen. En toen zag ik Hero at the fall liggen voor 3 pond. WOW. Uiteindelijk betaalde ik maar 4,50 voor deze twee gloednieuwe boeken. Beste aankoop ooit.

En tja.. dit zat dus ook in de goodiebag. Leuk hoor, maar ik doe er niks mee….Het zijn Star Trek boeken…

Op naar leuker leesvoer. Ik kocht voor 4 pond een mangabundel van Yu-gi-oh! (mijn liefde van vroeger) en de graphic novel In real life. Deze raad ik iedereen echt ontzettend aan.. Het is immers niet voor niets dat ik hem alsnog gekocht heb. Bij een superleuke comic store trouwens, waar ik ook wat korting kreeg. Luf me some korting.

Kortom; allemaal ongeplande aankoopjes en aanwinsten. Maar vooral naar die onbekendere ben ik erg benieuwd; zal het me echt aanspreken? We zullen het zien?

Wat is jouw beste tweedehands boeken vondst?

Tags: ,

Divider

3 responses to “Ik dacht dat ik niks in Londen ging kopen maar ik faalde – haul

  1. Goh, ik heb daar al een paar keer veel geluk mee gehad. Zo kon ik bijvoorbeeld de volledige Touching Juliette-reeks in hardcover kopen voor 8€ (inclusief de twee novelle’s) Ik vermoed dat dat mijn grootste kringloop-geluksmoment is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.