[Cover reveal] Dit is hoe het ging

Geplaatst op 16 november 2018 door Emmy in Nieuwtjes, Omslag ontleed / 9 Comments

In het voorjaar verschijnt er bij Blossom Books weer een young adult boek van een Nederlandse auteur en zodra ik er over hoorde, was ik zelf meteen enthousiast. Het boek heet Dit is hoe het ging en het klinkt mega spannend. Volgens mij is echt wat voor fans van Pretty Little Liars of iedereen die een YA versie van de thrillers van Saskia Noort zouden willen lezen. Ik mag ook meedoen met de blogtour rondom de verschijning van het boek, maar van Blossom Books mocht ik nog iets tofs doen, namelijk een cover reveal. Nog voordat de catalogus beschikbaar zal zijn kan je hier het omslag al bewonderen.. En ik denk dat jullie het boek daardoor alleen maar eerder willen lezen.

Afbeeldingsresultaat voor dumbledore gif

Waar gaat het over?

Ik haal diep adem. Focus, denk ik, focus. Nu. Ik wil hen niet straffen, althans niet persoonlijk. Ik straf mezelf, en de wereld.’


Een psychologische thriller van nieuw Nederlands talent Astrid Boonstoppel. Verlies jezelf in het huiveringwekkende en hartverscheurende verhaal van Cato, waarbij je niets anders wilt doen dan steeds sneller de pagina’s omslaan.

Cato Schmidt heeft alles: fijne ouders, bloedmooi zusje, leuk bijbaantje en vriendinnen uit het populairste meisjesgroepje van de school. Maar Cato worstelt. Met zichzelf en haar pijnlijke verleden. En als haar perfecte leven barstjes begint te vertonen, keert Cato steeds meer in zichzelf. De enige bij wie ze terecht kan is Adrian, haar vriend die ze online heeft leren kennen en haar nooit zal laten vallen.

Astrid Boonstoppel is een veelbelovende nieuwe Nederlandse auteur. Ze schrijft al zolang ze zich kan herinneren: verhalen, nieuws- en persberichten, speeches voor politici en nu haar eerste Young Adult-thriller.”

 

Tijd voor de onthulling

Zijn jullie er klaar voor?

3

2

1

Een half

Een kwart…

Ziet hij er niet knap uit!?

En ik denk dat je aan de kaft al heel goed kunt zien welke sfeer het boek zal hebben!

Zullen we een gokje wagen en er een kleine omslag ontleed tegenaan gooien?

Allereerst de kleuren: oud roze. Een meisje, misschien uit een waarschijnlijk goed milieu (denk aan Het Gooi), wat nog onderstreept wordt door het goud. Luxe luxe luxe. Maar aan haar centuur hangt een granaat, dus ik verwacht dat poep de waaier gaat raken. Maar wel in stijl. Er zal vast een heleboel vernietigd worden in dit boek, qua relaties vermoed ik. Ik ben benieuwd!

Ik denk dat we met dit boek een heel toegankelijke thriller in handen zullen hebben die eens niet gaan over een moord, maar over thema’s die veel dichter bij huis liggen, zoals prestatiedruk en (giftige) relaties. Ik denk dat veel jongeren (en oudere lezers ook) gaan genieten van dit boek.

Zou jij dit boek oppakken in de boekhandel?

Tags:

Divider

9 responses to “[Cover reveal] Dit is hoe het ging

  1. Ik pak eigenlijk per definitie geen echte thrillers op. Maar…het boek “dit is allemaal waar”, wat geen whodunnit, maar een whydunnit is vond ik wel heel cool. Net als Stalking Jack the Ripper en aanverwanten. Ik vind deze kaft heel bijzonder en zeker opvallen! Dus wellicht ga ik hem zeker wel oppakken!

  2. Ik denk bij deze cover eigenlijk niet aan een thriller, maar meer aan een non fictie-boek. Maar de beschrijving klinkt juist wel heel goed. 🙂 Houd het in de gaten.

  3. Op basis van de cover zou ik het zeker oppakken en wellicht zelfs aanschaffen. Het klinkt er spannend genoeg voor… maar al die nieuwe boeken kosten ook geld 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.