Complimenten voor boekbloggers & bookstagrammers 2020

Geplaatst op 2 februari 2020 door Emmy in Overig, Uncategorized / 1 Comment

Ondanks dat ik in mijn verlof ben gedoken, wil ik dit jaar ook graag weer een prachtige lijst met complimenten samenstellen. Complimenten die jullie geven aan jullie favoriete boekbloggers en bookstagrammers. Ik ben namelijk van mening dan een positief complimentje iemand zo ontzettend veel goed kan doen en daarom verzamel is ze ieder jaar vol liefde!

Wanneer de resultaten online zullen komen, weet ik nog niet, maar hieronder in het formulier kan je weer een complimentje achterlaten voor een blogger of bookstagrammer. Vul het formulier zo vaak in als je wilt, maar beperk het steeds tot 1 blogger of bookstagrammer: dat maakt het voor mij wat overzichtelijker. Dankjewel!

Tags:

Divider

One response to “Complimenten voor boekbloggers & bookstagrammers 2020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.